Ajankohtaista

Miksi joka yrityksestä tulisi löytyä infonäyttö?

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että viesti ei kulje yrityksenne sisällä? Tai eivätkö kuluttajat tunnu huomaavan viimeisimpiä, vaivalla viilaamianne tarjouksia? Ohittavatko potentiaaliset asiakkaat yrityksenne kuin tyhjää vain? Kaipaisitko hieman buustia asiakashankintaan? Jos nämä kysymykset saivat sinut nyökyttelemään, kannattaa jatkaa lukemista.

Infonäyttö saa viestisi menemään perille

Infonäyttö taipuu moneen tarkoitukseen ja sen avulla pystytään paitsi tehostamaan yrityksen sisäistä ja ulkoista viestintää myös edistämään asiakashankintaa ja myyntiä. Alla listattuna muutama syy harkita infonäytön hankkimista.

1. Sulavaa sisäistä viestintää
Yritys voi käyttää infonäyttöä sisäisessä viestinnässään esimerkiksi tulevista tapahtumista, kuukauden laskutustavoitteen etenemisestä tai vaikkapa neukkaritilojen varaustilanteesta tiedottamiseen. Ja jos infonäytön yhteyteen lisätään kosketusnäyttö ja tarvittavat softat, voidaan neuvottelutiloja varata jopa suoraan näytöltä.

2. Brändimielikuvaa tukevaa asiakasviestintää
Infonäytön avulla yrityksen tiloissa vierailevat asiakkaat voidaan toivottaa lämpimästi tervetulleiksi heti aulatiloista lähtien. Infonäytön avulla yritys pystyy kuvien ja videoiden avulla luomaan tehokkaasti juuri sellaisia mielikuvia, joita yritykseen halutaan liitettävän.

3. Tuloksellista asiakashankintaa
Infonäyttö voidaan sijoittaa yrityksen ikkunalle. Tällöin infonäyttöä voidaan käyttää esimerkiksi ajankohtaisisten tarjousten mainostamiseen. Sopivasti kuvaa ja videota hyödyntävä esitys kiinnittää staattista ikkunaan teipattua printtimainosta paremmin ohikulkijan huomion.

4. Uutta sisältöä helposti ja nopeasti
Infonäytön päivittämiseen ei tarvitse juurikaan käyttää aikaa. Riittää, että infonäytön sisällönhallintaohjelmassa (esim. Smartsign) käy vaihtamassa näytettävän sisällön. Sisällön muokkaus onnistuu kätevästi selaimessa – missä ja milloin tahansa, vaikka puhelimen sipaisuilla.

5. Liikkuva kuva voittaa printin
Infonäytön yksi merkittävä etu tavanomaisiin viestintäkeinoihin verrattuna on mahdollisuus hyödyntää liikkuvaa kuvaa. Infonäytön liikkuva kuva kiinnittää niin asiakkaiden kuin työntekijöiden huomion paljon printtiversiota paremmin.

”Mutta telkkari on halvempi”

Moni yrityksistä tunnistaa infonäytön tarpeellisuuden ja hyödyllisyyden. Se, mitä mekin saamme kuitenkin monesti olla perustelemassa, liittyy laitevalintaan. ”Eikö tavallinen televisio vastaa samaa asiaa”, meiltä kysytään. Vastaus on yksiselitteinen ja kaksikirjaiminen: ei. Tavallinen kodinkoneliikkeestä ostettu televisio tai näyttö ei vastaa millään muotoa infonäyttöä.

Ensinnäkin, perusnäyttöön ei saa sellaista sisällönhallintaohjelmaa, jolla pystyisi päivittämään näytössä pyörivää sisältöä samalla tavalla kuin infonäytön kohdalla.

Perusnäyttö ei myöskään kestä jatkuvaa käyttöä samalla tavalla kuin infonäyttö. Jos kodinkoneliikkeestä hankittua televisiota pidetään yrityksen aulassa päällä yötä päivää, niin kovin pitkää ikää kyseiselle laitteelle ei voi ennustaa. Infonäyttö sen sijaan on tehty ympärivuorokautiseen käyttöön. Esimerkiksi meidän myymillämme infonäytöillä on kolmen vuoden takuu. Lisäksi infonäyttö kestää hyvin korkeitakin, jopa yli 90 asteen lämpötiloja, joten sen voi huoletta asentaa näyteikkunalle. Ja sopivien koteloiden avulla infonäyttö sopii myös ulkokäyttöön.

Valotehon suhteenkin infonäyttö on täysin omassa luokassaan. Näyteikkunoiden sisäpuolelle sijoitettavan näytön valoteho tulisi olla jopa 2 500 nitiä – tällaiset lukemat jäävät vain kaukaisiksi haaveiksi perusnäytöille.

Me autamme infonäytön hankinnassa

Helpoin tapa hankkia infonäyttö on pyytää meitä vierailemaan luonanne ja tekemään ilmaisen kartoituksen. Kartoituksen perusteella osaamme ehdottaa juuri teille sopivaa ratkaisua. Vastaamme myös kaikista teknisistä ratkaisuista, joten sinun ei tarvitse kuin esittää toiveesi infonäytön sijainnista ja käyttötavoista.

Me hoidamme niin kymmenen tuuman pikkunäytöt kuin sadan tuuman jättiläiset tai vielä vaikuttavammat videoseinätkin. Löydät yhteystietomme ja kätevän yhteydenottolomakkeen täältä.