Ajankohtaista

Hyvä työergonomia tekee työpaikasta paremman – nyt tarjolla maksuton kartoitus

Työergonomia on tärkeä osa toimivaa ja nykyaikaista työpaikkaa – olipa kyse sitten näyttöpäätetyöstä tai astetta fyysisemmästä toiminnasta. Työergonomiaan panostamalla yritys tekee paitsi työntekijöilleen myös itselleen suuren palveluksen. Ergonomian kehittämisessä on hyvä lähteä liikkeelle kartoituksesta.

Työergonomia tekee työpaikasta turvallisemman, terveemmän ja tehokkaamman

Työergonomiassa on kyse työmenetelmien ja -olosuhteiden kehittämisestä ihmisille fyysisesti sopiviksi. Työergonomia on oivallinen ratkaisu monenmoisten ammattitautien ehkäisemiseen, työntekijöiden jaksamisen parantamiseen ja tietenkin myös työn tehokkuuden nostamiseen.

Huono työergonomia voi ilmetä monenlaisina oireina. Näyttöpäätetyössä yleisiä vaivoja ovat muun muassa niska-hartiaseudun kipu, ranteen, kyynärpään tai olkapään kipu, erilaiset selkävaivat, päänsärky ja silmien kutina sekä väsyminen. Kuulostaako tutulta? Jos tällaisia oireita esiintyy työpaikallanne, vaatii työergonomia todennäköisesti hiomista.

Mistä sitten lähteä liikkeelle? No nykytilanteen kartoittamisesta tietenkin!

Tarjolla uusi ergonomiakartoitus – nyt maksutta

Me K-S Konttoripisteellä haluamme olla mukana tekemässä parempia työpaikkoja, toimistoja ja työoloja. Työergonomia on tärkeä osa tätä työtä, ja koska meillä on asian tiimoilta tarjota sekä vankkaa asiantuntijapalvelua että toimivia kaluste- ja laiteratkaisuja, päätimme kehittää ”Ergonomiakartoitus”-nimellä kulkevan konseptin.

Ergonomiakartoituksessa käymme täysin maksutta läpi työergonomian kipupisteet työpaikallanne. Kerromme, miten voitte lisätä työntekijöiden viihtyvyyttä, jaksamista ja työtehokkuutta esimerkiksi kalusteisiin, valaistukseen tai työskentelyasentoihin puuttumalla.

» Tutustu ergonomiakartoitukseen ja tee työpaikastanne parempi paikka elää ja tehdä töitä