Ajankohtaista

Ilmiantokampanja on käynnistynyt!

Laitoimme näin talvipakkasten kunniaksi pystyyn ilmiantokampanjan. Kampanjan tavoitteena on laittaa suomalaiset toimistot ja konttorit kuntoon – monitoimilaite kerrallaan. Osallistu mukaan ja voit voittaa palkinnon!

Kampanjan idea on hyvin yksinkertainen: me keräämme kampanjasivun kautta ns. ilmiantoja sellaisista yrityksistä, jotka tarvitsisivat uuden monitoimilaitteen ja kaikista kauppaan johtaneista ilmiannoista palkitsemme niin ilmiantajan kuin ilmiannetunkin. Ilmiantajan palkitsemme puolen vuoden huoltosopimuksella (arvo enintään 500€), taulutelevisiolla tai älypuhelimella. Ilmiannettu yritys, joka hankkii kampanjan kautta monitoimilaitteen ja huoltosopimuksen, saa ensimmäisen puolen vuoden huoltosopimuksen veloituksetta (arvo enintään 500€). Tämä etu koskee vain K-S Konttoripisteeltä hankittuja monitoimilaitteita.

Olisiko teidän yrityksessänne tarvetta, tai tiedätkö jonkin toisen yrityksen, jossa olisi tarvetta uudelle monitoimilaitteelle? Kampanja päättyy 18.3.2018, joten ilmiantoja kannattaa ruveta tekemään sukkelaan! Ilmiannon tekeminen on helppoa, käy vain täyttämässä kampanjasivun lomake ja olet mukana.

Siirry kampanjasivulle TÄSTÄ »