Ajankohtaista

Kahviautomaattivalikoimamme uudistui – hyödynnä tutustumistarjous

Uudistimme kahviautomaattien valikoimaamme ja jatkossa meiltä saa suosittuja Unison Coffeen todella laadukasta kahvia valmistavia kahviautomaatteja. Nyt rajoitetun ajan myös tutustumistarjouksella!

Parhaat kahvilaadut

Unison Coffeen kahvi paahdetaan heidän omassa paahtimossaan Joensuussa ja kaikki on eettisesti sekä paikallisesti valmistettua, parhaista kahvilaaduista tietenkin. Kun tähän lisätään vielä kahvinpavun lyhyt kierto paahtimossa, niin käsillä on niin tuoretta kahvia kuin voi vain suinkin kuvitella. Siis sellaista kahvia, jonka perässä työntekijät tulevat mielellään töihin ja jonka takia asiakkaat saapuvat mielellään kuulemaan jos jonkinlaisia myyntipuheita.

Uudistuneeseen kahviautomaattien valikoimaamme voi tutustua verkkosivuillamme täällä. Jos jokin laitteista kiinnostaa, kannattaa rohkeasti laittaa tarjouspyyntölomakkeen kautta lisäkysymyksiä. Autamme mielellämme juuri sopivan kahviautomaatin valinnassa.

Tarjous kahviautomaatin hankkijalle

Päätimme pyöräyttää uudistuneen valikoimamme kunniaksi käyntiin kunnon tutustumistarjouksen. Tarjoamme nyt rajoitetun ajan Virtu 9235 -kahviautomaatin hankkijalle ensimmäiset 1 500 kahvikupillista ilmaiseksi. Toisin sanoen maksat 1 500 kahvikupillisen ajan pelkän kuukausivuokran laitteesta (108 €/kk) ja varsinainen sisältö eli kahvi tulee kaupan päälle.

HUOM! Tarjous koskee Virtu 9235 -kahviautomaattia ja on voimassa vain rajoitetun ajan, tämän vuoden loppuun eli 31.12.2018 saakka – älä siis aikaile tai jää hyvä tarjous hyödyntämättä. Voit tutustua Virtu 9235 -kahviautomaatin monipuolisiin ominaisuuksiin täällä.

Tarjouksen lunastamiseksi voit soittaa meille numeroon 010 2390 660 tai jätä verkkosivujemme lomakkeella tarjouspyyntö Virtu 9235 -kahviautomaatista.

––

P.S. Kannattaa myös lukea suosittu blogikirjoituksemme ”9 syytä hankkia kahviautomaatti työpaikalle”, jossa käymme kohta kohdalta kahviautomaatin edut läpi. VAROITUS: tämä kirjoitus saattaa muuttaa mielipiteesi nykyisten kahvitaukokäytäntöjenne toimivuudesta…