Ajankohtaista

Ketterä Jeemly-kassajärjestelmä mahdollistaa yrityksesi menestyksen

Saimme valikoimaamme loistavan lisäyksen, Jeemlyn. Se on uuden sukupolven kassajärjestelmä, joka toimitetaan käyttövalmiina laitteineen ja ohjelmistoineen nopealla aikataululla.

Jeemly on pienyrittäjän työkalu unelmien saavuttamiseen

Nykyaikainen kassalaitteisto kosketusnäytöllä, ohjelmistolisenssi sekä asiakkaan tarpeiden mukaiset käyttöpalvelut – näistä osista koostuu uusi Jeemly-kassajärjestelmä. Osasiaan olennaisempia ovat kuitenkin Jeemlyn tarjoamat hyödyt yrittäjälle. Jeemly on suunniteltu mahdollistamaan kasvunnälkäisen yrittäjän menestys toimialasta riippumatta.

Jeemly istuu täydellisesti myymälöiden, ravintoloiden, tapahtumien ja pop-up-liikkeiden kassajärjestelmäksi. Jeemlyyn on myös mahdollista hankkia älykkäitä lisäominaisuuksia myymälän toimialan mukaan.

Jeemlyssä yhdistyvät kassajärjestelmän, toiminnanohjausjärjestelmän ja verkkokauppajärjestelmän tärkeimmät toiminnot yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa on kaikki tarvittava.

Jeemly on helppo ottaa käyttöön ja käyttää kaikkialla, missä asiakkaasi ovat

Et tarvitse kassajärjestelmän käytön aloittamiseen järjestelmäosaamista eikä sen asentaminen vaadi sinulta taitoa. Jeemly nimittäin toimitetaan esiasennettuna ja täysin käyttövalmiina. Mukana tulevat myös selkeät käyttöohjeet, joita seuraamalla kassajärjestelmän käytössä pääsee vauhtiin helposti. Uuden järjestelmän käyttöönotto ei siis näy notkahduksena yrityksesi luvuissa.

Tämän päivän liiketoiminta ei ole tiukasti sidottu tiettyyn paikkaan. Monikanavaisuutensa ansiosta Jeemly tukee liiketoimintaa täydellisesti, sillä kassajärjestelmä on käytettävissä niin myymälöissä, verkossa kuin tapahtumissakin – vaikka kaikissa samanaikaisesti. Jeemlyyn voit helposti kytkeä verkkokaupan, jolloin tuotteidesi saatavuustiedot ovat aina ajan tasalla ja kokonaisuus pysyy kaikin puolin hallinnassa.

Kassajärjestelmä, joka on mukana yrityksesi kasvussa

Olit sitten aloittava yrittäjä tai kassajärjestelmän vaihtaja, Jeemly mukautuu tarpeisiisi tarkalleen. Sitä mukaa kun liiketoimintasi kasvaa, Jeemly kasvaa mukana. Kassajärjestelmä ei missään tilanteessa ole yrityksesi kehittymisen esteenä, vaan se mahdollistaa liiketoimintasi kasvun esimerkiksi kivijalkamyymälästä verkkoon tai yksittäisestä myymälästä ketjuksi. Kaikki mahdollisuudet ovat avoinna tavoiteltaviksi!

Samalla Jeemly toimii myös oppaanasi kohti kasvua. Se sisältää raportoinnin, jonka ansiosta voit seurata liiketoimintasi kannattavuutta. Näet, missä kohtaa yrityksesi on onnistunut ja missä taas on kehitettävää. Tämä ei onnistuisi vanhalta kunnon Casio-kassakoneelta, vai mitä?

Ota Jeemly käyttöösi vaikka heti

Lue lisää Jeemlystä ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin vastaavasta kassajärjestelmästä! Jos sinulla on kysyttävää, yhteystietomme löydät täältä.