Ajankohtaista

Nappaa Salkku kouraan ja työnteko voi alkaa

Olemme kaikessa hiljaisuudessa hioneet uutta palvelupakettiamme, jonka tarkoitus on helpottaa liikkuvan työntekijän arkea ja jouhevoittaa uuden työntekijän perehdytysprosessia. Nimellä Salkku kulkeva palvelu on nyt virallisesti lanseerattu ja sitä myöten kaikkien tilattavissa. Mutta mikä Salkku oikeastaan on ja miten se toimii?

Salkku on tehty tarpeeseen

Salkku. Näin ytimekkäällä nimellä kutsumme uusinta palvelupakettiamme. Nimi on mielestämme osuva, sillä palvelupaketin konkreettisen kehyksen muodostaa ihan oikea, laadukas, nahkasalkku. Palvelun ydin on kuitenkin Salkun sisältö.

Palataanpa ajassa jonkin verran taaksepäin. Yksi kaunis päivä toimistollemme asteli eräs asiakkaistamme ja hänellä oli ongelma. Tuskastuneena hän kertoi, miten ärsyttävää ja kuormittavaa on kiertää aina uuden myyjän kanssa monta eri liikettä läpi, jotta saadaan uuden työntekijän työkalupaletti kuntoon. Kännykkä ja tietokone piti hakea yhdestä paikasta, puhelinliittymä toisesta, myyjän työssä tärkeä matkatulostin puolestaan kolmannesta ja esimerkiksi muistiinpanovälineet ja muut tarvikkeet neljännestä. Kun uusi myyjä tuli taloon, niin aina oli edessä sama rumba. Lopulta asiakkaamme oli saanut rumban pyörteistä tarpeekseen ja tuli luoksemme kysyen: ”Eikö teillä voisi olla sellaista palvelua, jossa te meidän puolestamme hankitte nämä myyjiemme tarvitsemat tuotteet ja hoidatte ne meille samassa paketissa?”

Oli helppo huomata, että ideahan oli erinomainen. Ja vaikka meillä ei vielä silloin tällaista palvelua ollutkaan suoraan tarjota, niin sellainen kehitettiin. Salkku sai siis alkunsa aidosta tarpeesta.

Salkku on mitä sen halutaan olevan

Vaikka ensimmäiset Salkut koostettiinkin nimenomaan myyjien tarpeisiin, ei kyseessä ole mikään myyjien yksinoikeus. Periaatteessa voimme pakata Salkkuun ihan mitä vain asiakas sinne haluaa pakattavan. Salkku sopii loistavasti kenen tahansa paljon liikkuvaa työtä tekevän tarpeisiin, olipa kyse sitten myyntipalavereissa juoksemisesta tai vaihtuvilla rakennustyömailla hääräämisestä.

Asiakkaan tarvitsee vain kertoa meille, että mitä asioita työntekijä arjessaan tarvitsee ja me sitten kartoitamme sopivat työkalut, joilla työnteko onnistuu parhaiten. Kun olemme valinneet, kilpailuttaneet ja hankkineet kaikki tarvittavat laitteet ja tarvikkeet, kokoamme ne kestävään ja tyylikkääseen nahkasalkkuun (tai jos salkku ei houkuttele, niin se voidaan korvata myös vaikkapa laukulla tai repulla). Koko paketti vuokrataan kolmeksi vuodeksi ja siihen sisältyy automaattisesti laitevakuutus ja sovittaessa täysi ylläpito ja huoltopalvelu vuokran aikana. Salkun sisältöä voidaan tarvittaessa päivittää ja muokata vuokrajakson aikana.

Salkun avulla työntekijällä on aina käytössään toimivat ja tarkoituksenmukaiset työkalut, mutta toisaalta myös työnantaja tai esimieskin säästyy suurelta vaivalta. Työnantaja voi tilata meiltä haluamansa Salkun uuden työntekijän ensimmäiseksi työpäiväksi ja näin ollen työnteko pääsee alkamaan saman tien, hyvin jouhevasti – etenkin kun me tarvittaessa esiasennamme kaikki laitteet ja hoidamme niiden synkronoinnit ym. Lisäksi järjestelmiemme avulla on mahdollista pitää kirjaa käytössä olevista laitteista ja sillä tavalla pysyä koko ajan kartalla yrityksen laitekannasta.

Kiinnostuitko Salkusta? Voit pyytää meiltä tarjouksen tarvitsemastasi paketista helposti verkkolomakkeella täällä.