Ajankohtaista

K-S Konttoripiste palvelee vankalla ammattitaidolla nyt myös Kuopion seudulla!

K-S Konttoripiste laajentaa toimintaansa ja aloittaa yritysasiakkaiden palvelun joulukuun 2019 alusta alkaen myös Kuopion seudulla.

Keski-Suomen alueella nykyisellä nimellä vuodesta 2012 alkaen toimineen K-S Konttoripisteen yrittäjät ovat alalla kokeneita toimijoita: taustalla on vuonna 2006 perustetun Keski-Suomen Konttoripiste Oy:n ja vuonna 2007 perustetun Jyväskylän Konttoripiste Oy:n fuusio.

Konttoripisteen päätoimipaikka on Jyväskylässä. Vasarakatu 9:ssä sijaitsevan toimipisteen palvelut jatkuvat ennallaan. Ennen sopivien liiketilojen löytymistä Kuopiossa toimitaan alkuun ajanvarausperusteisesti, joten tapaamiset sovitaan ennakkoon puhelimitse tai sähköpostilla.

K-S Konttoripisteellä on useiden eri laitevalmistajien merkkihuolto, kuten Sharp, Samsung, Brother ja HP. Nyt Kuopioon laajenemisen myötä Konttoripiste on Pohjois-Savon alueen ainut valtuutettu Sharp-monitoimilaitehuolto ja -myynti.

”Olemme erittäin innoissamme päästessämme palvelemaan entistä kattavammin myös savolaisia yrityksiä! Toki meillä on tähänkin asti ollut joitakin asiakkaita, joilla on toimintaa sekä Jyväskylässä että Kuopiossa, ja olemme saaneet olla palvelemassa myös heidän Kuopion toimipisteidensä laitetarpeissa. Nyt kuitenkin pääsemme tekemään alueella aiempaa selvästi johdonmukaisempaa työtä,” iloitsee toimitusjohtaja Jani Heinilä.

K-S Konttoripisteen laite- ja palveluvalikoima kattaa monipuolisesti erilaiset yritysten digitaaliset toimistolaitteet kuten tulostusratkaisut ja monitoimilaitteet, kahvi- ja vesiautomaatit, infonäytöt ja kassajärjestelmät sekä kaikki asennukset ja huollot.

Näkemisiin myös Kuopiossa!

Jani Heinilä, toimitusjohtaja
puh. 050 591 1920, jani.heinila@kskp.fi

Mirko Liimatainen, hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 576 4220, mirko.liimatainen@kskp.fi

Ps. Mitäpä olisi avajaiset ilman avajaistarjouksia: saat kevään ajan käyttää ilmaiseksi leasing-sopimustuotteitamme! Eli infonäyttöjen, tulostusratkaisuiden ja monitoimilaitteiden uudet sopimukset ilman käyttömaksuja tammikuun 2021 loppuun asti! (Tarjousaika ei lyhennä sopimuksen kestoa.) Kannattaa pitää kiirettä: Mitä aikaisemmin tartut tarjoukseen, sitä enemmän säästät. Tarjous on voimassa joulukuun loppuun (31.12.2020) asti.

Olitpa siis Keski-Suomen tai Pohjois-Savon alueelta, ota yhteyttä ja kutsu meidät käymään, niin etsitään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivat laitteet ja tarvikkeet.