Ajankohtaista

Keväinen tarjous infonäytöistä

Onko yrityksellänne tarjottavana loistava palvelu tai tuote vielä erittäin kilpailukykyiseen hintaan, mutta se ei tunnu tavoittavan ohikulkevia asiakkaita? Avaavatko asiakkaasi vain kilpailijasi ovea, vaikka tiedät tarjoavasi parempaa?

Infonäytöllä on mahdollista herättää ohikulkevan asiakkaan huomio ja saada viestisi kerrottua heille entistä paremmin. Tutustu tarkemmin räätälöimäämme tarjoukseemme infonäytöistä ja täytä tarjouspyyntölomakkeemme niin lunastat vieläpä kaksi Finnkinon elokuvalippua.

Infonäytön edut asiakashankinnassa

Jos kyseinen laite ei vielä ole sinulle tuttu, tässä muutama poiminta sen loistavista eduista. Infonäyttö mahdollistaa monipuolisten mainosviestien tai informaation esittämisen asiakkaalle. Mielenkiintoisia sisältöjä on mahdollista luoda yhdistämällä erilaista materiaalia, kuten tekstiä, kuvia, tilastoja ja videoita. Kuten tiedämme, liikkuva kuva herättää ohikulkijan huomion tavallista staattista kuvaa paremmin.

Infonäyttöjä on mahdollista käyttää asiakashankintaan monin tavoin, sillä näytössä voi pyöriä mainoskampanjan lisäksi, yrityksesi palvelut, vapaana olevat ajat tai myytävät kohteet. Sisällön luominen onnistuu helposti siihen tarkoitetulla ohjelmalla ja päivittäminen luonnistuu, vaikka kotisohvalta.

Tarjous infonäytöstä

Hyödynnä tarjouksemme, jossa saat valitsemasi infonäytön asennuksen ja laitteen ensimmäiset 60 päivää maksutta. Täytä tarjouspyyntölomakkeemme viimeistään 12.5.2019 mennessä ja lunasta kaksi Finnkinon elokuvalippua.

Ohikulkijasta asiakkaaksi – infonäytöllä tehoa asiakashankintaan.