Ajankohtaista

Postimaksukonehinnaston päivitys

Posti muuttaa postimaksukoneella leimattavien lähetysten hintoja 1.1.2018. Jotta postimaksukone hinnoittelee lähetykset muutoksen jälkeen oikein, pitää siinä oleva hinnasto päivittää. Päivitysohjeet

Lue kokonaan

9 syytä hankkia kahviautomaatti työpaikalle

Avokonttorin ilma väreilee. Asialla ei ole kehnosti toimiva ilmastointi, vaan jotain muuta. Näyttöpäätteiden välistä vaihdetaan kyräileviä katseita, yksi tamppaa jalallaan hermostunutta rytmiä, toinen naputtelee kuulakärkikynäänsä. Klik–klik–klik. Kello lyö kaksi. On kahvitauon aika.

Lue kokonaan

Osaatko ottaa monitoimilaitteestasi täyden hyödyn irti?

Kun vierailemme erilaisissa toimistoissa ja konttoreissa, emme voi välttyä huomaamasta, että vain harvassa yrityksessä otetaan monitoimilaitteesta täysi hyöty irti. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, mitä tarkoittaa monitoimilaitteen täysipainoinen hyödyntäminen.

Lue kokonaan

Vältä nämä 4 yleistä virhettä toimistolaitteiden valinnassa

Me vierailemme päivittäin erilaisissa toimistoissa ja näemme mitä erilaisempia lähestymistapoja toimistolaitteiden valintaan (ja käyttöön). Vääränlaisista laitteista syntyy yleensä vain harmia, vaivaa ja ylimääräisiä kustannuksia. Ajattelimme jakaa oppimaamme eteenpäin ja listata neljä yleisintä virhettä, joita yritykset tekevät toimistolaitteita hankkiessaan.

Lue kokonaan

Miksi joka yrityksestä tulisi löytyä infonäyttö?

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että viesti ei kulje yrityksenne sisällä? Tai eivätkö kuluttajat tunnu huomaavan viimeisimpiä, vaivalla viilaamianne tarjouksia? Ohittavatko potentiaaliset asiakkaat yrityksenne kuin tyhjää vain? Kaipaisitko hieman buustia asiakashankintaan? Jos nämä kysymykset saivat sinut nyökyttelemään, kannattaa jatkaa lukemista.

Lue kokonaan

Millainen on digiajan toimisto?

Digitalisaatiosta on puhuttu kohta jo vuosikymmeniä, mutta edelleenkin yllättävän monella konttorilla kamppaillaan pinttyneiden toimintamallien ja käyttöikänsä jo aikoja sitten ylittäneiden laitteiden ja teknologisten ratkaisujen kanssa. Millainen sitten on aito digiajan toimisto ja ennen kaikkea – miten sellaiseksi tullaan?

Lue kokonaan