Ajankohtaista

Ilmiantokampanja on käynnistynyt!

Laitoimme näin talvipakkasten kunniaksi pystyyn ilmiantokampanjan. Kampanjan tavoitteena on laittaa suomalaiset toimistot ja konttorit kuntoon – monitoimilaite kerrallaan. Osallistu mukaan ja voit voittaa palkinnon!

Lue kokonaan

Miksi toimistolaitteiden hankinta kannattaa keskittää?

Tietokoneen hurina työpöydällä, puhelimen värinä rintataskussa, monitoimilaitteen naksutus konttorin sivuhuoneessa, interaktiivisen näytön kajastus neukkarissa – yritykset pursuavat erilaisia toimistolaitteita. Tämänkertaisessa blogiartikkelissamme kerromme, miten laitehankintojen keskittämisellä voidaan helpottaa ja sujuvoittaa työpaikan arkea.

Lue kokonaan

Millaisia ovat tulevaisuuden toimistolaitteet?

Millaisia ovat tulevaisuuden toimistolaitteet? Kuka niitä käyttää ja missä? Entä mihin yritysten kannattaa satsata pysyäkseen kehityksen mukana? Tällä kertaa pureudumme blogissamme toimistolaitteiden tulevaisuuteen sellaisena kuin me sen näemme.

Lue kokonaan

Monitoimilaite yritykselle: ota nämä 5 asiaa huomioon

Tulostaminen, skannaaminen ja kopiointi ovat yhä edelleen tärkeitä toimintoja oikeastaan kaikilla työpaikoilla. Ne ovat yleensä myös niitä asioita, joihin kukaan ei kovin mielellään haluaisi tuhlata yhtään ylimääräistä työaikaa. Senpä vuoksi on tärkeää, että yrityksen monitoimilaite vastaa parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjien tarpeisiin. Tässä blogikirjoituksessa kerromme 5 asiaa, jotka jokaisen yrityksen kannattaa huomioida ennen monitoimilaitteen hankintaa.

Lue kokonaan

Monitoimilaitteen ylläpito kannattaa ulkoistaa

Oletko joskus miettinyt yhteistyöhön suostumattoman monitoimilaitteen kanssa painiessasi, että olisipa se kuuluisa ”joku”, joka hoitaisi kaikki värikasettien vaihdot, paperien tilaamiset ja osaisi myös tulkita mitä kulloinenkin vikailmoitus tarkoittaa? Tässä blogikirjoituksessa kerromme, miksi monitoimilaitteen ylläpito kannattaa ulkoistaa.

Lue kokonaan

Postimaksukonehinnaston päivitys

Posti muuttaa postimaksukoneella leimattavien lähetysten hintoja 1.1.2018. Jotta postimaksukone hinnoittelee lähetykset muutoksen jälkeen oikein, pitää siinä oleva hinnasto päivittää. Päivitysohjeet

Lue kokonaan

9 syytä hankkia kahviautomaatti työpaikalle

Avokonttorin ilma väreilee. Asialla ei ole kehnosti toimiva ilmastointi, vaan jotain muuta. Näyttöpäätteiden välistä vaihdetaan kyräileviä katseita, yksi tamppaa jalallaan hermostunutta rytmiä, toinen naputtelee kuulakärkikynäänsä. Klik–klik–klik. Kello lyö kaksi. On kahvitauon aika.

Lue kokonaan