Ajankohtaista

Toimistolaitteiden huolto ja ylläpito voidaan hoitaa etänä

Toimistolaitteiden huolto ja erityisesti erilaiset ylläpitotehtävät pystytään nykyään toteuttamaan yhä enenevässä määrin etäyhteyden kautta. Etäylläpito säästää kaikkien osapuolien aikaa ja varmistaa osaltaan, että toimistolaitteet toimivat kuten pitääkin.

Lue kokonaan

Monitoimilaite toimistoon: mitä mieltä ovat työntekijät?

Monitoimilaitteen valinnalla voi olla yllättävänkin kauaskantoisia vaikutuksia yrityksen toimintaan ja etenkin työntekijöiden arkeen. Kuten olemme aiemminkin todenneet, oikeanlainen monitoimilaite tukee ja sujuvoittaa työntekoa siinä missä vikahankinta aiheuttaa kaikille vain harmaita hiuksia. Senpä vuoksi laitevalinnassa kannattaa aina kuunnella loppukäyttäjiä.

Lue kokonaan

Mobiilitulostus sopii liikkuvaan työhön

Mobiilitulostus on ollut mahdollista jo iät ja ajat, mutta yllättävän harva sitä vielä osaa hyödyntää. Syytä ehkä kuitenkin olisi, sillä mobiilitulostus on helppo ja vaivaton tapa hoitaa tulostustyöt – siksi se sopiikin erityisen hyvin nykyajan liikkuvaan työhön!

Lue kokonaan

Kahviautomaatti toimistoon – työhyvinvoinnin ja yrityskuvan asialla

Suomalaisilla konttoreilla ja toimistoilla kulutetaan päivittäin mielettömiä määriä kahvia. Yksin jo sen takia ei ole yhdentekevää, millaista keitetty kahvi on ja kuka sen joutuu keittämään. Tässä blogiartikkelissa kerromme, miten kahviautomaatin avulla voidaan vaikuttaa työhyvinvointiin ja yrityskuvaan. Lopuksi käymme läpi kahviautomaatin kuukausittaisia kustannuksia.

Lue kokonaan