Ilmainen ergonomiakartoitus työpaikoille

Kartoitamme ilmaiseksi työergonomian kipupisteet työpaikallanne. Kerromme, miten työntekijöiden viihtyvyys, fyysinen työhyvinvointi ja työtehokkuus kasvaa esimerkiksi kalusteisiin, valaistukseen tai työskentelyasentoihin puuttumalla.

Kärsitäänkö teidän työpaikallanne näistä vaivoista?

  • Niska-hartiaseudun kipu.
  • Ranteen, kyynärpään tai olkapään kipu.
  • Selkävaivat.
  • Silmien kutina ja väsyminen.
  • Päänsärky.

Tiesitkö, että kaikkien näiden vaivojen taustalla voi olla huono työergonomia?

”Tuki- ja liikuntaelinten liiallista kuormitusta voivat aiheuttaa toistotyö, yksipuoliset työliikkeet, raskaat nostot, huonot työasennot ja työliikkeet.”

– Palvelualojen ammattiliitto PAM

Mitä ilmainen ergonomiakartoitus sisältää?

1. Työergonomian perusteellinen tarkastus

Käymme 30 vuoden ammattikokemuksella läpi työolot, -kalusteet, -laitteet, valaistuksen ja -asennot. Kerromme, miten työergonomia  tällä hetkellä työpaikallanne toteutuu ja missä asioissa on parantamisen varaa. Kerromme myös lisätietoa työergonomiasta ja vastaamme siihen liittyviin kysymyksiinne.

2. Ehdotus kehitystoimenpiteistä

Kartoituksen perusteella räätälöimme juuri teidän työpaikallanne sopivan toimenpide-ehdotuksen. Ehdotukseen voi sisältyä esimerkiksi sähkökäyttöisten pöytien tai ergonomiaa tukevien työtuolien sekä laitteiden (hiiri, näppäimistö jne.) hankinta. Annamme ehdotuksen yhteydessä myös selväsanaisen arvion toteutuksen kustannuksista.

3. Kalusteiden ja laitteiden koekäyttö

Halutessanne toimitamme ehdotuksemme mukaiset ergonomiset kalusteet ja laitteet maksuttomaan testikäyttöön työpaikallenne. Voitte siis käytännössä kokeilla, millainen vaikutus ehdottamillamme muutoksilla olisi työoloihin ja -ergonomiaan. Koekäyttömahdollisuus ei koske tuotevalikoimamme isoimpia kalusteita, kuten sähköpöytiä.

Ergonomiakartoituksen jälkeen tiedät

  • miten työergonomia toteutuu tällä hetkellä työpaikallanne
  • millaisia muutoksia työergonomiaan juuri teidän työpaikallanne kannattaisi tehdä
  • mitkä kalusteet ja laitteet sopisivat teidän tarpeisiinne parhaiten.

Miksi tarjoamme ergonomiakartoitusta ilmaiseksi?

Toteutamme työpaikan ergonomiakartoituksen täysin maksutta eli ilmaiseksi. Joku saattaa nyt miettiä, että mikä koukku tässä oikein on. Rehellisesti sanoen koukkuna on se, että pääsemme paikan päälle näkemään yritysten oikean tarpeen ja pystymme tämän näkemyksen perusteella tarjoamaan räätälöityjä ja kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivia ratkaisuja.

Uskokaa tai älkää, näin toteutettuna kauppa käy paremmin kuin summittainen tarjousten lähettely, siinäpä se koukku kaikessa komeudessaan. On myös huomattavasti mukavampaa kaikkien näkökulmasta toteuttaa sellaisia ratkaisuja, jotka aidosti tuovat apua yritysten arkeen kuin vain metritavarana tuutata tavaraa maailmalle ”rahat pois” -mentaliteetilla.

Toisin sanoen, kartoituksen tilaaminen ei oikeasti sido sinua tai yritystäsi mihinkään. Ja vaikka kartoituksen myötä saammekin ns. jalan oven väliin, emme aio tuputtaa teille mitään. Voitte ihan hyvin ottaa vastaan pelkän kartoituksen ja sanoa ”kiitos ei” tarjoamillemme tuotteille.

Miten ergonomiakartoitus toteutetaan?

1.

Kaikki alkaa yhteydenotostasi.
Yhteydenotto sujuu kätevästi alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 010 2390 660.

2.

Yhteydenottosi jälkeen sovimme teille sopivan ajankohdan kartoitukselle.

3.

Teemme ilmaisen ergonomiakartoituksen sovittuna ajankohtana. Kartoituksen teolle kannattaa varata vähintään pari tuntia aikaa. Kartoituksen jälkeen saat meiltä selvityksen ja kehitysehdotukset jatkoa varten. Tarvittaessa toimitamme työpaikallenne ergonomiaa tukevat kalusteet ja laitteet kokeiltavaksi.

Miten saan lisätietoa ergonomiakartoituksesta?

Täytä vain oheiselle lomakkeelle nimesi ja yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Sovitaan sitten yhdessä sopiva hetki ilmaiselle kartoitukselle.

Lomakkeen täyttämällä sinä tai edustamasi yritys ette sitoudu mihinkään. Halutessasi voit kysyä lomakkeella myös lisätietoja. Voit myös soittaa meille numeroon
010 2390 660 ja kysyä lisätietoja.

Maksuton ergonomiakartoitus

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietojen käsittely*