K-S Konttoripiste palvelee nyt myös Kuopiossa

– nyt huima AVAJAISTARJOUS, jota ei kannata ohittaa

Jätä tarjouspyyntö
hero-extra-img

Keski-Suomen alueen lisäksi laajensimme toimintamme Kuopion alueelle! Ystävällinen ja henkilökohtainen palvelumme, koko kattava tuotevalikoimamme ja nopea ja asiantunteva huoltomme ovat nyt myös Savon yritysten käytettävissä!

K-S Konttoripiste palvelee kaikenkokoisten yritysten toimistolaitetarpeissa nopeasti ja ammattitaidolla. Asennukset ja huollot hoitaa aina asianne ja laitteenne tunteva ammattilainen ja apu löytyy varmasti niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin ja ongelmiin.

Kutsu asiantuntijamme käymään, niin autamme teitä löytämään juuri teidän tarpeisiinne parhaat laitteet ja tarvikkeet!

Tarkempia tietoja toimipisteistämme löydät täältä:

YHTEYSTIEDOT KUOPION SEUDUN KONTTORIPISTE KESKI-SUOMEN KONTTORIPISTE

Kuopion seudulle laajenemisen kunniaksi nyt huima AVAJAISTARJOUS, jota ei kannata ohittaa: Kaikista valikoimistamme löytyvät infonäytöt, tulostusratkaisut ja monitoimilaitteet ilman käyttömaksuja joulukuun 2020 loppuun asti!

Kysy lisää

”Infonäytöillä on meille valtavan suuri merkitys, sillä oikeastaan kaikki informaatio asiakkaille menee niiden kautta. Näytöillä pyörivät päivän ruokalistat ja ajankohtaiset tarjoukset. Ja niinhän se on, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.”

OLLI PELTOMÄKI
YRITTÄJÄ, RAVINTOLA TAIKURI

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous tarvitsemistasi tuotteista nyt. Tee sopimus 31.12.2020 mennessä ja hyödyt huimasta avajaistarjouksestamme*: saat valitsemasi leasing-sopimuksen laitteen ilman käyttömaksuja aina 31.1.2021 asti.

*Tarjous koskee kaikkia valikoimassamme olevia infonäyttöjä, monitoimilaitteita ja tulostusratkaisuja ja se on voimassa 30.6.2020 asti. Maksuton käyttöaika koskee uusia, vähintään 24 kk:n sopimuksia eikä lyhennä sopimuksen kestoa.