Asiakaskokemuksia

RestaKoti Oy

Asiallista ja toimivaa yhteistyötä!

K-S Konttoripiste on ollut meille luotettava yhteistyökumppani. Konttoripisteelle voi soittaa ja pistäytyä aina tarvittaessa, ja apua on aina nopeasti saatavilla. Yhteistyömme on vaivatonta ja sopivan tuttavallista.

Ratkaisujen pohdinta yhdessä on auttanut kovasti työtäni, johon kuuluu hankintojen tekemistä 12 toimipisteeseen, 75 myyjälle ja kymmenille asentajille. Saamme yhdestä paikasta tabletit, autotelineet, langattomat matkatulostimet, kilpailutetut tulostuspaperit sekä tablettiin extranäppäimistön. Myös monitoimitulostimien ylläpito ja tuki on tullut meille alusta asti Konttoripisteeltä.

Konttoripiste välittää aidosti asiakassuhteestamme. Se tulee ilmi monista arjen teoista. Esimerkiksi siitä, että he ottavat asioista kopin yhdellä puhelinsoitolla ja tekevät kaikkensa, jotta asiat hoituvat. Esimerkiksi tulostimien kanssa oli niiden alkutaipaleella ongelmia, sillä papereita jäi tulostumatta. Konttoripisteen Mirko otti ongelman hoitaakseen, oli yhteydessä laitevalmistajaan ja selvitti tilannetta kaikin keinon. Lopuksi ratkoimme ongelmaa yhdessä meidän konttorilla ja löysimme ratkaisun.

Pääyhteyshenkilömme Mirko sekä konttoripisteen väki on ollut aina valmiita palvelemaan meitä kaikissa tilanteissa. Olemme voineet jakaa hyviä vinkkejä tekemisestä puolin ja toisin!

Jussi Väistö

Markkinointi & tietohallinto

RestaKoti Oy

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Ota yhteyttä