KotiSun Oy

Asiakaskokemuksia

Helppokäyttöiset ja toimintavarmat monitoimilaitteet KotiSunille

K-S Konttoripiste toimitti vuoden 2016 syksyllä KotiSun Oy:lle yhteensä kymmenen monitoimilaitetta eri toimipisteisiin ympäri Suomen. Laitetoimitusten lisäksi K-S Konttoripiste vastaa laitteiden huollosta ja ylläpidosta. Uusien laitteiden ansiosta KotiSunilla voidaan keskittyä olennaiseen.

Kaiken kattava sopimus on vaivaton

KotiSun on kokenut käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneerausten asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan kautta maan. Tiedon pitää KotiSunilla kulkea sujuvasti eri toimipisteiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kesken, joten asiakirjojen skannauksen, tulostuksen ja kopioinnin pitää onnistua vaivattomasti.

”Meillä on K-S Konttoripisteen kanssa kaiken kattava sopimus eli he toimittavat laitteet ja hoitavat ylläpidon sekä huollon. Laitteet ovat meillä vuokralla ja maksamme niistä käytön mukaan. Tämä on todella helppoa ja huoletonta, meidän ei tarvitse muuta kuin käyttää laitteita,” kertoo KotiSunin IT Manager Reima Saukonoja.

Laitteet, joita kuka tahansa osaa käyttää

Saukonojan mukaan uusien laitteiden hankinnassa korostettiin nimenomaan helppokäyttöisyyttä; laitteen käytön tulee onnistua keneltä tahansa. Saukonoja on ainut varsinaisesti IT-puoleen keskittynyt henkilö KotiSunilla, joten helppokäyttöisyyden lisäksi laitteilta vaadittiin korkeaa toimintavarmuutta.

”K-S Konttoripisteen laitteissa on niin helppokäyttöisyys kuin toimintavarmuuskin tosi korkealla tasolla. Laitteiden selkeä layout ja tabletti käyttöliittymänä tekevät sen, että näitä laitteita osaa käyttää kuka tahansa. Laitteista onkin tullut eri toimipisteistämme hyvää palautetta,” kehuu 15 vuotta IT-huollon parissa eri tehtävissä työskennellyt Saukonoja.

KotiSunin Reima Saukonojan mukaan K-S Konttoripisteen laitteet ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja.

Palvelualttius ja asialle omistautuminen yllättää

Kaikin puolin toimivien laitteiden lisäksi Saukonojaan on tehnyt erityisen vaikutuksen K-S Konttoripisteen tapa palvella asiakasta.

”K-S Konttoripisteen ystävällisyys ja palvelualttius on todella korkealla tasolla ja lisäksi heillä on selvästi halu kehittää juttuja oma-aloitteisesti ja tarjota ideoitaan meille. Ja vaikka laitteissa ei mitään vikaa ole ollutkaan, niin silloin kun joitain yksittäisiä neuvoja on tarvittu, on pyyntöihin reagoitu nopeasti.”

”Jos meille tulee lisää tarvetta tämän alan palveluille, niin käännyn ensimmäisenä K-S Konttoripisteen puoleen. Ja samalla voin antaa sataprosenttisen suosituksen myös muille laitetoimittajaa tarvitseville”, päättää Saukonoja.

Reima Saukonoja

Reima Saukonoja

IT Manager

KotiSun Oy