Pesu-Juha Oy

Asiakaskokemuksia

Pesu-Juhassa käytetään infonäyttöä sen helppouden vuoksi

Jyväskyläläisen Pesu-Juhan autopesukadun asiakkaille tarjotaan pesuun liittyvää informaatioita K-S Konttoripisteen toimittamalta infonäytöltä. Yrityksessä on oltu niin tyytyväisiä laitteen ja Konttoripisteen toimintaan, että toinen infonäyttö on jo tilauksessa.

Automaattinen autopesukatu ohjeistaa käyttäjiä

Pesu-Juha Oy:n ainutlaatuinen autopesukatu on jo kahden vuoden ajan tarjonnut jyväskyläläisille ja Jyväskylästä ohi ajaville autoilijoille tilaisuuden poiketa autopesuun minä vuorokauden aikana tahansa. Automatisoitu pesukatu hoitaa autojen peruspesun, ja erikoispesuista huolehtii ammattitaitoinen henkilökunta. Jotta kaikki toimisi moitteettomasti ja asiakas kokisi pesukadun käyttämisen vaivattomana, on selkeä ohjeistaminen paikallaan.

Perinteiset julisteet vaihtuivat infonäyttöön

Aikaisemmin asiakkaita on informoitu printattujen ja seinälle ripustettavien julisteiden sekä taulujen avulla, mutta ne koettiin yrityksessä hankaliksi.

”Julisteet tai manuaaliset taulut ovat kalliita teettää ja niitä sai uusia jatkuvasti. Tilaamisen jälkeen jouduttiin aina odottamaan valmista tuotosta ja sitten niissä saattoi olla jokin virhe. Säästämme pitkän pennin, kun olemme siirtyneet käyttämään infonäyttöä. Lisäksi julisteiden printtaaminen ja seinille ripustaminen loppui”, toteaa Pesu-Juhan yrittäjä Juha Rantamäki.

K-S Konttoripisteen toimittama infonäyttö seisoo autopesukadun alussa informoiden asiakkaita yrityksen tarjouksista ja hinnastosta. 10 sekunnin välein vaihtuva sisältö tarjoilee myös toimintaohjeet pesukadun itsenäistä käyttöä varten. Näyttö on ollut Pesu-Juhan käytössä vasta muutamia viikkoja, mutta yritys on hankkimassa jo toista samanlaista.

”Infonäyttöä voin suositella sen helppouden ja huomionherättämiskyvyn takia jokaiselle yritykselle, jonka tarvitsee viestiä asiakkaille”, Rantamäki kiteyttää infonäytön tarpeellisuuden.

Tuotteen toimitus tapahtui ”kuin Manulle illallinen”

Pesu-Juhan yrittäjä oli jo jonkin aikaa etsitty vastaavaa tuotetta, mutta mikään yritys ei kyennyt vastaamaan juuri heidän tarpeeseensa.

”Konttoripisteeltä tultiin ihan itse tarjoamaan kyseistä palvelua meille. Myyjä esitteli eri vaihtoehtoja ja niiden hyötyjä sekä kertoi hinnoista. Siitä oli sitten itse helppo tehdä päätös sopivimmasta tuotteesta. Ja kun hyvän tuotteen sai edulliseen hintaan vieläpä leasing-sopimuksella, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, tarttuuko tarjoukseen.”

”Konttoripisteen asiakaspalvelu on aina ollut hyvää, mutta tuotteen toimitus sujui yli odotusten, sillä emme joutuneet tekemään mitään. Kaverit ilmoittivat vain asennuspäivän, ja ei siinä kauan kestänyt, kun kaksi miestä sen tuonne asensi. Asennuksen jälkeen saatiin heti perehdytys laitteen käyttöön ja saman päivän aikana tarvittava informaatio pyöri jo ruudussa. Nyt on varmuus, että osaamme laitetta käyttää mahdollisimman monipuolisesti.”

Rantamäen sanomisissa korostuu tyytyväisyys itse laitteeseen, mutta myös K-S Konttoripisteen toimintaan. Asiakaspalvelun loppuarvosanaksi hän ilmoittaa: ”Täysi 10+, sillä palvelussa ei ole mitään moitittavaa. Heitä voi suositella eteenpäin, ja itseasiassa olemme niin jo tehneetkin.”

Tutustu infonäyttövalikoimaamme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä toimivin kokonaisuus yrityksellenne!

Juha Rantamäki

Juha Rantamäki

yrittäjä

Pesu-Juha Oy