Ravintola Taikuri

Asiakaskokemuksia

Ravintola Taikuri luottaa infonäyttöjen voimaan

K-S Konttoripiste toimitti syksyllä 2017 Ravintola Taikurille yhdeksän infonäyttöä Kauppakeskus Sepän uuteen ravintolaan. Näyttöjen kautta asiakkaille pystytään välittämään tärkeää tietoa ruokalistoista ja ajankohtaisista tarjouksista. Ravintola Taikurissa ollaan tyytyväisiä infonäyttöihin ja K-S Konttoripisteen palveluun.

Infonäyttöjen avulla kiinnitetään asiakkaiden huomio

Ravintola Taikuri on tarjoillut vuodesta 2015 lähtien Jyväskylän keskustassa, Asema-aukion laidalla, street foodia kaikille maittavan ruoan ystäville. Syksyllä 2017 Taikuri laajensi toimintaansa ja avasi toisen ravintolan Kauppakeskus Seppään Jyväskylän Seppälään. Elo upouudessa kauppakeskuksessa on vilkasta ja nälkäisten shoppailijoiden virta jatkuvaa. Mikäpä sopisikaan paremmin kiinnittämään potentiaalisten asiakkaiden huomion kuin näyttävää ja informatiivista sisältöä pursuavat infonäytöt.

”Infonäytöillä on meille valtavan suuri merkitys, sillä oikeastaan kaikki informaatio asiakkaille menee niiden kautta. Kauppakeskus Sepän ravintolassa meillä on yhteensä yhdeksän infonäyttöä – neljä 55 tuuman isoa näyttöä ja viisi 32-tuumaista. Näytöillä pyörivät päivän ruokalistat ja ajankohtaiset tarjoukset. Ja niinhän se on, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”, kertoo Ravintola Taikurin yrittäjä Olli Peltomäki.

Ylläpito sujuu vaivatta

Peltomäen mukaan infonäyttöjen ylläpitoon ei kulu heiltä aikaa juuri ollenkaan. Ravintola Taikurin keskustan ja Sepän ravintoloiden infonäytöillä pyörivät samat sisällöt, jotka päivitetään kätevästi yhdestä paikasta.

”Me lähetämme infonäyttöihin tulevat materiaalit mainostoimistollemme, joka laatii materiaalien pohjalta valmiit sisällöt ja lisää ne suoraan verkon kautta pyörimään näytöille. Ja jos jotain ongelmia tai kysymyksiä tulee näyttöihin liittyen, niin K-S Konttoripisteeltä on joku hetkessä paikalla auttamassa.”

”Harvoin törmää yritykseen, josta saa näin hyvää palvelua”

Ravintola Taikurissa ollaan tyytyväisiä paitsi infonäyttöihin myös K-S Konttoripisteen palveluun.

”Hankimme alkuvuodesta K-S Konttoripisteeltä ensin kaksi näyttöä keskustaan ja niistä saatujen hyvien kokemusten perusteella päätimme hankkia heiltä näytöt myös Sepän ravintolaamme. Ja voin sanoa, että ei ole todellakaan kaduttanut. He toimittivat näytöt tismalleen sovittuna ajankohtana eikä meidän tarvinnut murehtia mistään, vaan saimme nauttia avaimet käteen -toimituksesta”, Peltomäki kertaa.

”K-S Konttoripisteellä on näistä asioista vaikuttavaa tietotaitoa, mutta suurin vahvuus on silti palvelualttius. Harvoin törmää yritykseen, josta saa näin hyvää palvelua. Meillä ravintoloitsijoillahan on aina kädet täynnä työtä ja sen vuoksi olemme valmiita maksamaan palvelusta – ja nyt sitä saimme. Olen varma, että tulemme tekemään K-S Konttoripisteen kanssa yhteistyötä myös jatkossa ja voin hyvällä syyllä suositella heitä myös eteenpäin.”

Olisiko teidän yrityksellenne hyötyä infonäytöistä? Nyt Kuopion toimipisteen avajaisten kunniaksi kaksi kuukautta uusiin sopimuksiin ilman käyttömaksuja!

Olli Peltomäki

Olli Peltomäki

Yrittäjä

Ravintola Taikuri