Muuta
ohikulkijat asiakkaiksi

– infonäytöllä tehoa asiakashankintaan

hero-extra-img

Kulkevatko potentiaaliset asiakkaasi vain liikkeesi ohi? Vai pahempaa, asioivatko he kilpailijasi kanssa, vaikka tiedät tarjoavasi parempaa?

Kevään tullen ihmiset heräävät talvihorroksestaan ja väkeä alkaa liikkua turuilla ja toreilla. Laita heidät tarrautumaan ovenripaasi infonäytöllä ja siinä pyörivillä tehokkailla mainosviesteilläsi. Hyödynnä näyttöhankinnoissa kevään huipputarjouksemme (asennus ja ensimmäiset 60 päivää veloituksetta) ja erotu eduksesi.

Hyödynnä kevättarjous: Infonäytön hankkijalle asennus ja
ensimmäiset 60 päivää maksutta.

Kysy lisää

Infonäyttö yrityksenne väsymättömänä sisäänheittäjänä

Näin me autamme yritystänne ottamaan askeleen kohti helpompaa ja huolettomampaa työntekoa:

1.

Liikkuva kuva herättää ohikulkijan huomion printti-ilmoitusta tehokkaammin. Liikkuvaa kuvaa ja vaihtuvia sisältöjä tarjoava infonäyttö herättää ja vangitsee asiakkaan mielenkiinnon tavallista staattista viestiä paremmin.

2.

Infonäyttö tuo palvelusi selkeästi esille. Infonäyttöjä voit hyödyntää monella tapaa. Esittele meneillä oleva mainoskampanja, päivän tarjoukset, vapaana olevat kalenteriajat, tai mainosta yrityksesi muita palveluita, kuten ravintolan ruokalistaa. Mainosten lisäksi näytössä voi pyöriä muuta asiakkaitasi kiinnostavaa sisältöä, kuten videoita tai tilastoja.

3.

Näytöllä pyörivän sisällön päivittäminen on vaivatonta. Nettiselaimen kautta käytettävillä Smartsign- tai iDiD-järjestelmällä sisällön hallinnoiminen onnistuu vaikka kotisohvalta. Halutessasi voit myös ulkoistaa ylläpidon esimerkiksi suoraan omalle mainostoimistollesi.

”Infonäytöillä on meille valtavan suuri merkitys, sillä oikeastaan kaikki informaatio asiakkaille menee niiden kautta. Näytöillä pyörivät päivän ruokalistat ja ajankohtaiset tarjoukset. Ja niinhän se on, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.”

OLLI PELTOMÄKI
YRITTÄJÄ, RAVINTOLA TAIKURI

Nyt on aika uudistaa tapojasi mainostaa, sillä edelläkävijä käyttää infonäyttöä yrityksen viestin tehostamiseen. Erotu eduksesi ja ohjaa ihmisvirtaa aiempaa tehokkaammin liikkeeseesi. Täytä alla oleva lomake ja laita markkinointiviestintäsi lyöntiin kesäkelejä varten. Lomakkeen alla voit tutustua infonäyttövalikoimaamme ja me autamme mielellämme sinua löytämään juuri yrityksellenne sopivan näytön – kuten olemme auttaneet monia muitakin yrityksiä.

Jätä tarjouspyyntö infonäytöistä ja saat tarjoushinnan + leffalippuedun

Kun tilaat infonäyttösi nyt, on se toiminnassa kevään ja kesän kuumimpaan sesonkiaikaan ohjaamassa ihmisiä liikkeeseesi. Tilaa infonäyttö 12.5.2019 mennessä ja hyödyt huimasta kevättarjouksestamme*, jossa saat valitsemastasi infonäytön asennuksen sekä ensimmäiset 60 päivää maksutta.

Ja hei – kun täytät oheisen tarjouspyyntölomakkeen viimeistään 12.5.2019 mennessä, niin toimitamme yrityksellesi vieläpä kaksi Finnkinon leffalippua**.

*Tarjous koskee kaikkia valikoimassamme olevia infonäyttöjä ja se on voimassa 12.5.2019 asti. 60 päivän maksuton käyttöaika koskee vähintään 36 kk:n sopimuksia.
**Ehtona leffalipuille on, että tarjouspyynnön jättää olemassa olevan yrityksen edustaja ja että tarjouspyyntö perustuu yrityksen aitoon tarpeeseen. Yksi leffalippupaketti per yritys. Toimitamme liput henkilökohtaisesti.

Monipuolinen valikoima infonäyttöjä

Samsung DB-sarja

 • Yhdistelmä kustannustehokkuutta, optimoitua suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä.
 • Näytön koko 10,1″/21,5″.

Samsung DBJ-sarja

 • Yrityksen viestinnän tehostamista ilman lisävaivaa ja kohtuullisin kustannuksin. Laadukas graafisen sisällön näyttö, toimii 16 tuntia viikon jokaisena päivänä.
 • Näytön koko 43″/49”.

Samsung OMN-sarja

 • Tämä tuotesarja on suunniteltu näyteikkunoita varten. Näytöt kuluttavat vähemmän virtaa kuin perinteiset näytöt – loistavasta kuvasta ja suorituskyvystä tinkimättä.
 • Näytön koko 32″/46″/55″/75″.

Samsung QMH-sarja

 • Näyttöjen UHD-kuvanlaatu tuo sisällölle visuaalista vaikuttavuutta. Näytöt käyvät läpi kattavan testaus- ja sertifiointiprosessin, jolla varmistetaan niiden toimivuus vuorokauden ympäri.
 • Näytön koko 49″/55″/65″.

Samsung QMF-sarja

 • Näyttöjen neljä kertaa Full HD -näyttöjä suurempi tarkkuus mahdollistaa uskomattoman yksityiskohtien toistamisen. Pienemmistä Full HD -näytöistä kootut vanhat videoseinät on mahdollista korvata yhdellä suurella näytöllä.
 • Näytön koko 75″/85″/98″.

Sharp PN-HW-infonäyttö

 • Sharpin PN-HW-näytön avulla saat viestisi perille näyttävästi – ja äänekkäästi. Sisäänrakennettu USB-mediasoitin tarjoaa helpon tavan esittää 4K Ultra HD -kuvaesityksiä ja toistaa Full HD -videoita ja musiikkia – ilman mitään ylimääräisiä laitteita tai epämukavia kaapeleita.
 • Näytön koko 65″.