Salkku – toimisto aina mukanasi

K-S Konttoripisteen Salkku on todellinen liikkuvan työntekijän selviytymispakkaus. Olipa työ sitten myyntipalaverista toiseen juoksemista, vaihtelevilla asennustyömailla hääräämistä tai mitä tahansa muuta, Salkkuun mahtuu kaikki mitä alati liikkuva työntekijä tarvitsee onnistuakseen. Sopivien ratkaisujen etsiminen, hankintojen kilpailuttaminen, takuut, järjestelmien esiasennus jne. – me hoidamme kaiken tämän!

Helppo ja vaivaton

Salkku on helppo ja kätevä tapa hankkia kaikki työssä tarvittavat laitteet ja tarvikkeet samalla kertaa yhdestä paikasta.

Täysi räätälöitävyys

Salkun sisältö räätälöidään täysin teidän tarpeiden ja työnkuvien mukaan.

Huolto

Kaikkien laitteiden ylläpito ja huolto sisältyy vuokrasopimukseen.

Avaimet käteen -asennus

Luovutamme Salkun sisältöineen täysin käyttövalmiina.

Salkkuun valittavia varusteita

Nahkasalkku yrityksenne logolla, älypuhelin, suojakotelo sekä näytön suojakalvo, tabletti, suojakotelo sekä näppäimistö ja hiiri, sim-kortit puhelinta ja tablettia varten, matkatulostin, akku ja laturi, F-Secure Freedome laiterekisteriä ja laitteiden etähallintaa varten, ladattava taskulamppu, autolaturi, taskulaskin, 10 metrin mitta, muistiinpanovälineet, henkilökortti, käyntikortit ja paljon muuta. 

Näin Salkku toimii

Kerro meille, mitä asioita
työntekijäsi tarvitsee työssään.

Me kokoamme tarvittavat laitteet ja
tarvikkeet sekä paketoimme ne kestävään ja tyylikkääseen nahkasalkkuun.

Kaikki on valmista! Työntekijä voi
aloittaa työt vaikka saman tien.

Salkku vuokrataan kolmeksi vuodeksi ja pakettiin sisältyy täysi ylläpito ja huoltopalvelu vuokran aikana. Salkun sisältöä voidaan tarvittaessa päivittää ja muokata vuokrajakson aikana.