TÄMÄ ON MONITOIMI­LAITE. SE TOIMII.

hero-extra-img

Monitoimilaitteessa ei ole mitään ihmeellistä. Tai no. Kyllä siitä löytyy nimensä mukaisesti toiminnallisuuksia vaikka millä mitalla, jopa ihmetystä herättäviin lukemiin saakka. Monitoimilaitteen tarkoitus ei ole kuitenkaan pröystäillä hienoilla ominaisuuksillaan tai teknisellä suorituskyvyllään. Monitoimilaite on toimistolla sen takia, että ne arkiset toimistotyöt sujuisivat mahdollisimman helposti ja jouhevasti. Kun nappia painetaan, homman pitää toimia.

Kukaan toimistolla ei kiinnitä huomiota toimivaan monitoimilaitteeseen. Se on itsestäänselvyys, ja niin sen pitää ollakin. Me autamme yrityksiä tällaisten monitoimilaitteiden hankinnassa ja ylläpidossa.

Hanki toimiva monitoimilaite ja työnteko on helpompaa

Näin me autamme yritystänne ottamaan askeleen kohti helpompaa ja huolettomampaa työntekoa:

1.

Toimistotyöskentelyn asiantuntijamme neuvovat juuri teille sopivan monitoimilaitteen hankinnassa. Kun laitteen ominaisuudet vastaavat tarpeitanne, monitoimilaitteesta ei pääse syntymään työnkulun pullonkaulaa. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva laite joka toimistoon.

Kuinka paljon toimistollanne tulostetaan, kopioidaan ja skannataan keskimäärin kuukaudessa? Onko tulostustarve tasainen pitkin päivää, vai tehdäänkö yksittäisiä massatulostuksia? Kuinka monta käyttäjää laitteella on? Kaikki nämä vaikuttavat monitoimilaitteen valintaan.

2.

Asennamme monitoimilaitteen ja tarvittavat sovellukset sekä autamme teidät alkuun. Kun monitoimilaitetta osataan käyttää oikein, on työnteko paljon helpompaa ja sujuvampaa.

Tiedätkö, mitä kaikkea monitoimilaitteella voidaan tehdä? Osaatko käyttää turvatulostusta? Tiedätkö, miten voit sujuvoittaa työntekoa erillisten ohjelmistojen avulla? Osaatko hyödyntää nykyaikaisia skannausominaisuuksia, kuten tekstintunnistusskannausta? Ilman tietoa ja/tai osaamista monitoimilaite jää vajaakäytölle.

3.

Vikkeläliikkeinen huolto-osastomme pitää huolen laitteen jatkuvasta toiminnasta (Jyväskylän alueella olemme vikatilanteissa asiakkaidemme toimistolaitteiden luona n. 2 tunnissa). Säännöllisesti ja suunnitelmallisesti huollettu laite toimii silloin, kun pitää.

Miten kauan teillä on varaa odotella kopiokoneen huoltoa? Haluatko, että laitteen huoltosopimus kattaa koko laitteen elinkaaren? Mitä pitäisit siitä, että laite lähettäisi automaattisesti määräaikaishuoltokutsut ja väriainetilaukset huollolle? Kattava huolto varmistaa monitoimilaitteen toimivuuden.

”K-S Konttoripisteeltä luvattiin meille hyvä ja toimiva kone sekä laadukas huoltopalvelu, joten päätimme vaihtaa toimittajaa. Ja tyytyväisiä olemme olleet, he ovat pitäneet lupauksensa.”

JANI LEHTONEN

YRITTÄJÄ | JYVÄSKYLÄN ISÄNNÖINTITIIMI OY

”K-S Konttoripisteen laitteissa on niin helppokäyttöisyys kuin toimintavarmuuskin tosi korkealla tasolla.”

REIMA SAUKONOJA

IT MANAGER | KOTISUN OY

Harkitsetko monitoimilaitteen hankintaa? Meidän kauttamme se on helppoa! Pyydä meiltä tarjous ja
asiantuntijamme auttavat sinua sopivan laitteen valinnassa. Tulemme tarvittaessa tekemään
paikan päälle maksuttoman tarvekartoituksen.

K-S Konttoripiste on jyväskyläläinen, vuonna 2012 perustettu perheyritys, jolla on yhteensä yli 30 vuoden kokemus
toimistolaitteista. Yhteistyössä kanssamme ovat muun muassa Sharp, HP, Samsung, F-Secure,
Microsoft, M-Files ja Brother sekä 3 Suomen suurinta IT-tukkuria.