Sharp -interaktiivinen näyttö

Interaktiiviset ratkaisut

Pyydä tarjous

Interaktiivinen näyttö mullistaa viestinnän

Sharpin interaktiiviset näyttöratkaisut helpottavat yhteistyötä, viestintää ja jakamista. Helppokäyttöiset ja erittäin hyvin kosketukseen reagoivat näytöt varmistavat, että käyttäjä voi käyttää tuotetta itsevarmasti ja keskittyä tärkeimpään tehtäväänsä. Kauniisti kehitetyt sovellustyövälineet ovat loistavia missä tahansa ympäristössä ja ne varmistavat saumattoman integraation olemassa olevaan ohjelmistoon ja laitteistoon. SHARPin Touch Display Link mahdollistaa monitahoisen langattoman kommunikaation ja yhteistoiminnan kaikkien älykkäiden kannettavien laitteiden sekä yhtä hyvin etäsijaintien kanssa. Olipa kyse kokoushuoneesta tai luokkahuoneesta, Sharp muuttaa tavan, jolla opetat, teet yhteistyötä ja viestit.

Sharpin interaktiiviset näyttöratkaisut on kehitetty koulujen ja korkeakouluyhteisöjen kanssa huomioiden yritysten toimistoympäristöt, ja minkä tahansa paikan, jossa tarvitaan helppokäyttöisiä, tehokkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Sharpin ratkaisut tekevät koulutustilasta tai luentosalista osallistavampia, ja kokoushuoneissa BIG PAD on loistava viestintäalusta luovuuden valjastamiseen, tiimityön tehostamiseen ja tehokkaaseen päätöstentekoon.

Sharpin BIG PAD on helppo asentaa, siinä on paljon kehuttu kosketusnäyttö ja se on yhtä vaivaton käyttää, kuin mikä tahansa Sharpin ohjelmistotyökalu. BIG PAD nostaa käyttövarmuutta ja varmistaa paremman yhteistyön tiimissä. Laajan valikoiman erikokoisia FHD-resoluutioisia näyttövaihtoehtoja käsittävä BIG PAD on hieno esimerkki Sharpin tavasta kehittää organisaation sitoutumista tiedon käyttöön liitetyillä teknologioilla.

Luokan opettaja, kokouksen puheenjohtaja tai ryhmäkeskustelun moderaattori pitää helposti langat käsissään. Käyttäjämme eivät välttämättä ole IT-asiantuntijoita eivätkä he halua sellaisiksi ryhtyäkään. Sharpin BIG PAD -ratkaisu on intuitiivinen, erittäin helppokäyttöinen eikä se jätä pulaan. BIG PAD on saumattomasti integroitu Sharp-ratkaisu. Näytöstä, itse kehittämästämme kosketusnäyttöteknologiasta, laitteistosta, ajuriohjelmistosta ja kirjoitustaulusovelluksesta sekä Sharp-kynistä – ohjauskynästä ja pyyhkijästä – koostuva ratkaisu on Sharpin pala palalta itse kehittämä. Tämä vapauttaa käyttäjän opettamaan ja toimimaan yhdessä työkavereiden kanssa tekniikasta huolehtimatta. Se toimii.

Demovideo: BIG PAD Demo video

Demovideo: Next Generation BIG PAD

Lisätietoja

Interaktiivisten näyttöjen mallit ja koot

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.