Sharp-monitoimitulostin

MX-B355W A4 Mustavalkomonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Tulostus/kopiokone/skannaus/faksi/arkistointi
  • 35 mustavalkoista sivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: vakio 550, maksimi 2350 arkkia
  • Kompakti A4-mustavalkomonitoimilaite ja tilaa säästävä sisäinen viimeistelijä
  • Kallistettava 7-tuuman LCD-kosketusnäyttö ja yksinkertainen käyttöliittymä
  • Mustavalko- ja väriskannaus nopeaan asiakirjan digitalisointiin
  • Neljä asteittain kattavaa verkon kerrosta ja tietosuojaa

Tietoturvallinen monitoimitulostin

MX-B355W on kompakti A4-monitoimilaite tarjoaa nopean, kätevän mustavalkotulostuksen, -kopioinnin ja skannauksen 35 sivun minuuttinopeudella. Mallilla on ison laitteen luotettavuus ja kyvykkyys, mutta se on tarpeeksi pieni asennettavaksi missä ikinä sitä tarvitsetkaan.

7-tuuman LCD-värinäyttö tarjoaa parannetun käyttökokemuksen kallistettavuuden ja muokattavuuden avulla. Monitoimilaitteen kätevä tilaa säästävä modulaarinen muotoilu takaa sopivuuden kaikkiin toimistoympäristöihin riippumatta siitä, käytetäänkö sitä pöytäkoneena tai täydellisessä kokoonpanossa lattiatasossa. Saat nauttia sekä määrästä että laadusta vakiona tulevan 550 arkin paperikapasiteetin (laajennettavissa 2 350 arkkia kohti) sekä optimaalisten ammattimaisten asiakirjojen viimeistelymahdollisuuksien ansiosta.

MX-B355W:ssä on 50 arkin kääntävä syöttölaite nopeaan mustavalko- ja väriskannaukseen ja asiakirjojen digitointiin, mikä lisää käyttäjän hallintaa asiakirjan työnkuluissa. Koska tiedämme, ettet halua skannata pelkästään asiakirjoja, voit myös skannata nopeasti ja tarkasti ID- tai käyntikorttisi.

NFC- ja QR-koodiominaisuuksien ansiosta voit helposti yhdistää mobiililaitteesi monitoimilaitteeseen tulostusta ja skannausta varten missä ikinä oletkin. Sharpin Open Systems Architecture mahdollistaa monitoimilaitteen integroinnin verkko- ja pilvipohjaisiin sovelluksiin, kun taas yhdellä kirjautumisella pääset julkisiin pilvipalveluihin suoraan monitoimilaitteesta tuottavuuden lisäämiseksi ja ajan säästämiseksi.

MX-B355W-monitoimilaitteen aikaa kestävän suorituskyvyn ansiosta kaikki verkot ja tiedot suojataan monikerroksisella suojauksella. Palvelimia tarvitaan vähemmän, sillä tulostuksen vapautustoiminnon avulla voit turvallisesti lähettää ja tallentaa asiakirjat päämonitoimilaitteelle ja tulostaa ne mistä tahansa verkossa olevasta monitoimilaitteesta.

Innovatiivinen Eco Scan- ja Eco Recommendation -toiminnot säästävät energiaa, antaen täydellisen mielenrauhan siitä, että käytät sähköä vain tarpeen mukaan.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.