Sharp-monitoimitulostin

MX-6070 A3 Värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Tulostus/värikopiokone/väriskannaus/arkistointi/faksi
  • 60 mustavalkoista ja värisivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: Vakio 600, maksimi 6300 arkkia
  • Muokattava, kallistettava 10,1” –LCD-värikosketusnäyttö ja yksinkertainen käyttöliittymä mahdollistavat intuitiivisen monitoimilaitteen käytön
  • Turvatulostus –toiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden lähettää ja arkistoida asiakirjat päämonitoimilaitteelle ja tulostaa ne miltä tahansa verkon monitoimilaitteelta
  • Yksinkertaisella kirjautumisella käyttäjä pääsee julkisten pilvipalveluiden arkistoihin
  • Lyhyempi lämpenemisaika ja liiketunnistin varmistavat, että laite on aina valmiina toimintaan.
  • OCR:n avulla käyttäjät voivat muuntaa skannatut asiakirjat muokattaviksi MS Office-tiedostoiksi (pptx, xlsx, docx) ja hakukelpoisiksi PDF:ksi

Korkealaatuinen tulostusjälki

MX-6070N A3-värimonitoimilaite on parannettu monitoimilaitemalli, joka optimoi työryhmän tuottavuuden aina ja kaikkialla. Yksinkertainen kirjautuminen pilvipalveluihin, mobiiliyhteydet Wifin kautta, USB-tulostus MS Office –asiakirjoille ja OCR hakukelpoisten PFD-asiakirjojen luomiseen tarjoavat joustavat työnkulut. Vakiona olevat Turvatulostus-toiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden lähettää ja arkistoida asiakirjat päämonitoimilaitteelle, joka toimii silloin serverinä. Tulostustyöt voidaan vapauttaa turvallisesti jopa viidestä verkossa olevasta monitoimilaitteesta .

Kehittyneeseen tekniikkaan kuuluu liiketunnistin, joka havaitsee lähestyvän käyttäjän, jolloin monitoimilaite käynnistyy lepotilasta ja on heti valmiina työskentelyyn. Kallistettava 10,1”-LCD-värikosketusnäyttö tarjoaa mahdollisuuden vetää ja pudottaa suosikkikuvakkeet aloitussivulle, josta pääset helposti myös käyttöohjeeseen. Jokapäiväiset toiminnot ovat helppoja ja intuitiivisia; kosketa, napauta, nipistä ja venytä tai pyyhkäise päästäksesi helposti haluamaasi ominaisuuteen, toimintoon, kuten esikatseluun ja web-selaimeen.

Kopiointi- ja tulostusnopeus on 60 sivua minuutissa mustavalkoisena ja värillisenä. Sisäänrakennettu 150 arkin syöttölaite sekä skanneri (200 kuvaa minuutissa) auttavat lisäämään tehokkuutta ja tuottavuutta. Paperin enimmäismäärä on 6300 arkkia ja paperikasetteihin mahtuu SRA3-koko. Paperien paino voi olla enintään 300 gsm. Joustavat paperiratkaisut vastaavat helposti uusiin tulostustarpeisiin. Erilaiset viimeistelyvaihtoehdot kuten vihko-, manuaalinen ja niititön nidonta tuovat monipuolisuutta käyttöön. Kuvat tulostuvat syvinä ja puhtaina 1200 x 1200 dpi:n resoluutiolla ja Auto Process Control ja Developer Refresh System takaavat kauttaaltaan tasaisen korkealaatuisen tulostusjäljen.

Energy Star –sertifioitu MX-6070 käyttää Sharpin viimeisintä energiaa säästävää tekniikkaa. Nopea lämpenemisaika, vähäinen virrankulutus ja matalat TEC-arvot auttavat säästämään rahaa ja tukevat ympäristötavoitteita. Lisäksi automaattinen värisäiliöiden poistotoiminto varmistaa sen, että kaikki väriaine tulee käytettyä, mikä säästää resursseja.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.