Sharp-monitoimitulostin

MX-7500 A3 värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Värikopiokone/ tulostin/ väriskanneri/ arkistointi
  • 75 värillistä ja mustavalkoista sivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: Vakio 3100 max 13500 sivua
  • Nopea ja tuottava laite monipuolisella laajalla valikoimalla ammattimaisia viimeistelylaitteita.
  • Suuri 15.4” LCD-värikosketusnäyttö on täysin käyttäjän muokattavissa
  • Developer Refresh System – takaa erinomaisen kuvanlaadun
  • Internetkitti (lisävaruste) mahdollistaa pääsyn internettiin suoraan monitoimilaitteen näytöltä.
  • Lisävarusteena Fiery Colour Server, jota hallitset suoraan monitoimilaitteen näytöltä

Monitoimitulostin isoihin tulostustöihin

MX-7500N Pro -sarjan värillinen tuotantomonitoimilaite on ideaalinen Print-On-Demand -tuotantolaiteympäristöihin, kuten esimerkiksi repro-osastoille ja sisäisille paino-osastoille. Monitoimilaite tarjoaa laajat viimeistelymahdollisuudet, tehokkaan resoluution parannusteknologian (RET), huippulaadun ja pitkän huoltovälin. Yhdistettynä EFI Fiery Controlleriin voidaan tuottaa monipuolista, edistyksellistä, ammattimaista työvirtaa ja tarkkaa värienhallintaa.

Tulostusnopeus on 75 sivua minuutissa niin värillisenä kuin mustavalkoisena 1200 x 1200 dpi:n resoluutiolla, skannausnopeus on peräti 75 alkuperäissivua minuutissa ja 150:n sivun yhden pyyhkäisyn syöttölaite (DSPF) on vakiona. Tässä tehokkaassa tuotantomonitoimilaitteessa on esimerkiksi suuri 15,4" värillinen kosketusnäyttö ja erityisen suuri paperikapasiteetti. Väripatruuna on mahdollista vaihtaa keskeyttämättä tulostusta. Nämä ominaisuudet tekevät laitteesta täydellisen pitkiin tulostustöihin. Fiery -tulostinohjain tarjoaa hämmästyttävän tarkkuuden, nopeuden ja värien toiston yhdistettynä ammattimaiseen suorituskykyyn. Tarjolla on useita viimeistelyvaihtoehtoja, kuten monitaittoyksikkö, SmartPunch -rei'ittäjäyksikkö ja vihkotulostus sekä dokumenttien hallintatyökalut. Monikerroksinen tietoturva on laitteessa vakiona.

Riippumatta siitä työskenteletkö kaupallisten painotuotteiden parissa vai sisäisellä paino-osastolla, Pro -sarjan MX-7500N tarjoaa tarpeitasi vastaavan kokoonpanon.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.