Sharp-monitoimitulostin

MX-B382SC Mustavalkomonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Tulostus/kopiointi/väriskannaus/faksi/arkistointi
  • 38 mustavalkoista sivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: vakio 600, max 2100 arkkia
  • Mustavalkoinen A4-monitoimilaite edistyneellä väriskannauksella
  • Skannausnopeus 50 alkuperäissivua minuutissa (yksipuolisena ja duplexina)
  • Tilaa säästävä sisäinen viimeistelijä (lisävaruste)
  • Alan johtavat tietoturvaratkaisut estävät arkaluonteisten tietojen joutumisen vääriin käsiin
  • Sharp OSA 3.5 (Open Systems Architecture) mahdollistaa 3. osapuolen sovellusten käytön suoraan monitoimilaitteelta

Tietoturvallinen monitoimitulostin

Sharpin uusi MX-B382SC mustavalkoinen A4-monitoimilaite värillisellä verkkoskannauksella sisältää samat hyvät ominaisuudet ja huipputekniikan, joita hyödynnetään myös A3-monitoimilaitteissamme.

Tilaa säästävä muotoilu mahdollistaa monitoimilaitteen sijoittamisen pöydälle (syvyysmitta vain 438 mm) tai lattialle myös pieneen toimistoon. Tämä Scan Pro monitoimilaite on suunniteltu tarjoamaan laajan kirjon vaativia skannaustoimintoja. MX-B382SC skannaa jopa 50 alkuperäissivua minuutissa (sekä yksipuolisena että duplexina). 100 arkin automaattinen kääntävä syöttölaite mahdollistaa myös suurten töiden skannaamisen kerralla. Voit helposti skannata käyntikorttien, muovikorttien, kohokuvioitujen korttien ja shékkien molemmat puolet ja lähettää ne nopeasti eri skannauskohteisiin jatkokäsittelyä varten. Tyhjien sivujen poisto skannaustöistä, yhden painikkeen Scan To Me-toiminto (sähköpostitse), korttikopiointi, väriskannaus ja automaattinen sivukoon tunnistaminen ovat vain osa MX-B382SC:n hyödyllisistä skannausominaisuuksista.

Tulostaminen on nopeaa, 38 sivua mustavalkoisena jopa 1200 x 1200 dpi:n tulostuslaadulla. Tehokkaat hallintaominaisuudet, kuten esimerkiksi Sharp OSA ja etäkäyttöpaneeli ovat vain muutamia esimerkkejä, jotka tekevät päivittäisistä töistä helppoa sekä käyttäjille että helpdeskille. Suuri värillinen LCD-kosketusnäyttö mahdollistaa monitoimilaitteen helpon käytön ja lisävarusteena saatava sisäinen viimeistelijä lajittelee, nitoo ja taittaa tehden ammattimaiset tulosteet. MX-B382SC on muuntautuva ja tehokas toimiston monitoimilaite.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.