Sharp-monitoimitulostin

MX-C300W A4 Värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Tulostin/ värikopiokone/ väriskanneri/ faksi
  • 30 mustavalko- ja värisivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: Vakio 300 arkkia, max 800 arkkia
  • Pöytäkokoluokan kompakti monitoimilaite
  • Korkealaatuinen 600 x 600 dpi tulostus
  • Automaattinen kääntävä syöttölaite (RSPF)
  • USB-liitäntä mahdollistaa helpon skannauksen USB-muistiin ja suoratulostuksen USB:ltä
  • WLAN vakiona

Kompakti ja kustannustehokas monitoimitulostin

MX-C300W on kompakti A4-värimonitoimilaite, joka tarjoaa kattavat ominaisuudet ja tuottavuutta parantavat toiminnot pienten työryhmien sekä pienten- ja keskisuuren yritysten käyttöön.

Tehokkaat tulostus- kopiointi-, skannaus- ja faksitoiminnot ovat laitteessa vakiona tehden siitä ihanteellisen pienten työryhmien päivittäiseen tarpeeseen. Kompaktin kokonsa ansiosta laite mahtuu myös pieniin tiloihin.

MX-C300W -laitteen tulostusnopeus on 30 mustavalko- ja värisivua minuutissa ja automaattinen kaksipuoleisten tulostus tuottaa laadukkaat 600 x 600 dpi asiakirjat. Laitteessa on lisäksi helppokäyttöinen LCD-ohjauspaneeli ohjelmoitavilla toimintopainikkeilla ja kaksikomponenttinen kehitejärjestelmä, joka tuottaa tulostuslaadun, joka taatusti tekee vaikutuksen.

Väriverkkoskannaus on vakiona ja voit skannata sähköpostiin, verkkokansioon, ja FTP:lle. Elektroninen lajittelu auttaa erottelemaan työt toisistaan ja USB-liitäntä mahdollistaa helpon skannauksen USB-muistiin ja suoratulostuksen USB-muistilta. Voit myös liittää laitteen langattomaan verkkoosi ja tulostaa langattomasti älypuhelimeltasi tai tabletista. Muita hyödyllisiä toimintoja ovat faksitoiminnot (mukana PC-faksi ja saapuvien faksien reitittäminen sähköpostiin) ja ID-korttikopiointi.

Energy Star -sertifioinnin, matalan virrankulutuksen ja lyhyen lämpenemisajan ansiosta tämä laite ottaa myös ympäristön huomioon. Voit myös säädellä värijauheen kulutusta värinsäästötilan avulla.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.