Sharp-monitoimitulostin

MX-C301W A4 Värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Värikopiokone/tulostin/väriskanneri/faksi
  • 30 värillistä ja 30 mustavalkosivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: vakiona 300 arkkia, max. 800 arkkia
  • Pöytäkokoluokan kompakti ja pilvituettu A4-värimonitoimilaite
  • Korkealaatuinen 600 x 600 dpi:n tulostus
  • Automaattinen kääntävä syöttölaite (RSPF)
  • WLAN vakiona
  • Lisävarusteena Sharp OSA

Pilvituettu monitoimitulostin

MX-C301W on 4-in-1-värimonitoimilaite, joka tarjoaa monia tuottavuutta parantavia ominaisuuksia ja toimintoja niin kotitoimistojen, pienten työryhmien kuin suurempienkin toimistojen työpöydälle tai kaappiin sijoitettavaksi.

MX-C301W on suunniteltu kompaktiksi ja tehokkaaksi monitoimilaitteeksi, josta löydät ennen vain A3-laitteelle kuuluneita ominaisuuksia, kuten lisävarusteena saatavan Sharp OSA:n. Tämä yhdistää MX-C301W -monitoimilaitteen pilvisovelluksiin - esimerkiksi Sharpin Cloud Portal Officeen - optimoimalla työnkulun ja tarjoamalla tiiviimmän yhteistyön helpottaen tiedostojen jakoa ja dokumenttien hallintaa.

MX-C301W:n tulostusnopeus on 30 mustavalko- ja värisivua minuutissa. Automaattinen kaksipuoleisten tulostus tuottaa laadukkaita 600 x 600 dpi:n asiakirjoja. Laitteessa on lisäksi helppokäyttöinen, kallistettava LCD- ohjauspaneeli. Kaksikomponenttinen kehitejärjestelmä tuottaa korkealaatuisia tulosteita.

Väriverkkoskannaus on vakiotoimintona ja voit skannata sähköpostiin, verkkokansioon ja palvelimelle. Elektroninen lajittelu auttaa erottelemaan työt toisistaan ja kaksi USB-liitäntää tekevät skannauksesta ja suoratulostuksesta helppoa. Voit myös liittää MX-C301W:n langattomaan verkkoon ja tulostaa langattomasti älypuhelimeltasi tai tabletista. Muita hyödyllisiä toimintoja ovat faksaustoiminnot (mukana PC-faksi ja saapuvien faksien reitittäminen sähköpostiin) ja ID-korttikopiointi.

MX-C301W täyttää Sharpin viimeisimmät korkeatasoiset turvallisuusvaatimukset ja varmistaa, että tiedot pysyvät turvassa. MX-C301W täyttää Sharpin viimeisimmät korkeatasoiset turvallisuusvaatimukset ja varmistaa, että tiedot pysyvät turvassa.

Energy Star -sertifioinnin, matalan virrankulutuksen ja lyhyen lämpenemisajan ansiosta MX-C301W ottaa myös ympäristön huomioon. Voit myös säädellä värijauheen kulutusta värinsäästötilan avulla.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.