Sharp-monitoimitulostin

MX-C382SC A4 Värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Värikopiokone/tulostus/väriskanneri/faksi/arkistointi
  • 38 mustavalkoista ja värillistä sivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: vakio 600, max 2100 arkkia
  • A4-värimonitoimilaite ammattimaisella väriskannauksella
  • Skannaa 50 alkuperäissivua minuutissa – yksipuolisena ja duplexina
  • 8.5″ värillinen LCD-kosketusnäyttö selkeillä pikkukuvakkeilla
  • Alan johtavat tietoturvaratkaisut estävät arkaluonteisten tietojen joutumisen vääriin käsiin
  • Sharp OSA 3.5 (Open Systems Architecture) mahdollistaa 3. osapuolen sovellusten käyttämisen suoraan monitoimilaitteelta

Monitoimitulostin verkkoskannauksella

Sharpin uusi MX-C382SC A4-värimonitoimilaite värillisellä verkkoskannauksella sisältää samat hyvät ominaisuudet ja huipputekniikan, joita hyödynnetään myös A3-monitoimilaitteissamme. Tilaa säästävä muotoilu mahdollistaa monitoimilaitteen sijoittamisen pöydälle (syvyysmitta vain 438 mm) tai lattialle myös pieneen toimistoon.

Tämä Scan Pro monitoimilaite on suunniteltu tarjoamaan laajan kirjon vaativia skannaustoimintoja. MX-C382SC skannaa jopa 50 alkuperäissivua minuutissa (sekä yksipuolisena että duplexina). 100 arkin automaattinen kääntävä syöttölaite mahdollistaa myös suurten töiden skannaamisen kerralla. Voit helposti skannata käyntikorttien, muovikorttien, kohokuvioitujen korttien ja shékkien molemmat puolet ja lähettää ne nopeasti eri skannauskohteisiin jatkokäsittelyä varten. Tyhjien sivujen poisto skannaustöistä, yhden painikkeen Scan To Me-toiminto (sähköpostitse), korttikopiointi, väriskannaus ja automaattinen sivukoon tunnistaminen ovat vain osa MXC382SC:n hyödyllisistä skannausominaisuuksista.

Tulostaminen on nopeaa, 38 sivua värillisenä ja mustavalkoisena jopa 1200 x 1200 dpi:n tulostuslaadulla. Tehokkaat hallintaominaisuudet, kuten esimerkiksi Sharp OSA ja etäkäyttöpaneeli ovat vain muutamia esimerkkejä, jotka tekevät päivittäisistä töistä helppoa sekä käyttäjille että helpdeskille. Suuri värillinen LCD-kosketusnäyttö mahdollistaa monitoimilaitteen helpon käytön ja lisävarusteena saatava sisäinen viimeistelijä lajittelee, nitoo ja taittaa tehden ammattimaiset tulosteet. MX-C382SC on muuntautuva ja tehokas toimiston monitoimilaite.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.