Sharp-monitoimitulostin

MX-M356N A3 Mustavalkomonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Tulostus / Kopiointi / Skannaus / Faksi
  • 31 mustavalkosivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: Vakio 1100, maks. 2100 arkkia
  • Vakiona verkkotulostus ja väriverkkoskannaus
  • Vakiona kääntävä syöttölaite
  • Vakiona kääntävä syöttölaite
  • 7″ LCD-värikosketusnäyttö, jossa esikatselukuvat

Tyylikäs monitoimitulostin

MX-M316N on tasapainoinen A3-mustavalkomonitoimilaite joka tuo tehoa, suorituskykyä ja parantaa tuottavuutta pieneen toimistoon tai työryhmän käyttöön. Sivunopeus on jopa 31 sivua minuutissa (ppm).

Tämä monitoimilaite on suunniteltu tehokkuutta silmällä pitäen. 7-tuumaiselta LCD-värikosketusnäytöltä näet selkeät kuvakkeet ja esikatseluruudun (kun lisävarusteena saatava Kovalevylaajennus on asennettu). Korkealaatuisen verkkotulostuksen ja kopiointitoimintojen lisäksi MX-M316N-monitoimilaitteella on 100:n arkin syöttölaite, joka tarjoaa käyttäjille yksipuoliset täysväritulosteet niinkin nopealla kuin 56 sivun minuuttivauhdilla. Sisäänrakennetun rajattoman tuplausyksikön avulla tulostus onnistuu kätevästi paperin molemmille puolille. Lukuisilla lisävarusteilla voidaan monitoimilaite räätälöidä juuri tarpeittesi mukaiseksi lisäämällä esimerkiksi lisäpaperikasetti, faksitoiminto ja viimeistelijöitä.

MX-M316N-monitoimilaitteella on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ympäristöystävällisen. Näitä ovat mm. nopea lämpenemisaika sekä virransäästötoiminto. Turvatoiminnoista tärkeimmät ovat tietojen alustus ja tietojen salaus/pyyhkimis –ominaisuudet (kun lisävarusteena saatava Kovalevylaajennus on asennettu) sekä niin ikään lisävarusteena saatava Tietoturvakitti.

Pienikokoinen ja tyylikkäästi muotoilu MX-M316N sulautuu täydellisesti nykyaikaiseen toimistoympäristöön.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.