Sharp-monitoimitulostin

MX-M565N mustavalkomonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Kopiokone/tulostin/skanneri/arkistointi
  • 56 sivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: vakiona 600 arkkia, maksimi 6 600 arkkia
  • Korkealaatuiset tulosteet 1200 x 1200 dpi resoluutiolla väri- ja verkkoskannaukseen.
  • 10.1″ multi-touch kosketusnäyttö, jota voi zoomata kätevästi vain sormen pyyhkäisyllä.
  • 150 arkin kaksipuolinen syöttölaite (DSPF) ja skannaus nopealla 85 sivun minuuttivauhdilla (yksipuolisina) sekä mustavalkoisena että värillisenä.
  • Vakiona salaus ja luottamuksellinen tietojen poisto kiintolevyltä.
  • Internetyhteys tiedon etsimiseen ja asiakirjojen hakemiseen LCD-paneelista käsin.

Helppokäyttöinen monitoimitulostin

MX-M565N -monitoimilaitteella on monia edityksellisiä toimintoja, jotka nostavat toimiston tuottavuuden uudelle tasolle. Napinpainalluksella pääset välittömästi pilvipalveluihin ja Cloud Portal Officeen. Biomassamuovin käyttö, mullistava värikasettiteknologia, nopeasti lämpenevä energiatehokas kiinnitysyksikkö, älykäs virransäästötoiminto sekä energiaa säästävät LED-valot - näistä ominaisuuksista syntyivät tähän asti ympäristöystävällisimmät mallimme. Nopea väriskannaus, tehokas tulostus ja kopiointi sekä automaatinen jälkikäsittely ovat ominaisuuksia, joita useimmat arvostavat. Cloud Portal Office on monialustainen tiedostonjako-/asiakirjahallintapalvelumme, joka perustuu laitteissa vakiona olevaan Sharp OSA-toimintoon. Yhdellä kosketuksella pääset pilvipalveluihin katsomaan tallentamiasi tiedostoja ja käyttämään sovelluksia. MX-M565N -monitoimilaitteen tulostusnopeus on 56 sivua minuutissa, ja se tukee verkkotulostusta sekä skannaa nopeasti kaksipuoliselta syöttölaitteelta. Laite sisältää kaikki yleisesti tarvittavat suorituskykyiset ominaisuudet, ja kaikki muu on saatavana lisävarusteina, esimerkiksi faksitoiminto, ylimääräinen paperisäiliö tai viimeistelijöitä.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.