Sharp-monitoimitulostin

MX-2614N värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Tulostus/ värikopiointi/ väriskannaus/ arkistointi/ faksi (lisävaruste)
  • 26 mustavalko- ja värisivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: Vakio 600, maks. 3100 arkkia
  • PCL6-tulostus vakiona ja mahdollisuus käyttää pilvipalveluita suoraan monitoimilaitteelta
  • 7.0″ värikosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja ulosvedettävä näppäimistö on saatavana lisävarusteena
  • Vakiona edistyneet tietoturvaominaisuudet tiedon ja asiakirjojen suojaamiseksi
  • Lisävarusteena tilaasäästävä sisäinen viimeistelijä ja rei’itysyksikkö
  • Edistyneet ympäristö- ja virransäästöominaisuudet

Kompakti ja tehokas monitoimitulostin

MX-2614N on kompakti ja tehokas monitoimilaite, joka on täydellinen vaihtoehto pieniin toimistoihin. Tulostus- ja kopiointinopeus on 26 sivua minuutissa - myös väreissä - ja laite sisältää kaikki viimeisimmät tuottavuutta parantavat toiminnot, mukaanlukien pääsyn pilvipalveluihin ja ajurittoman mobiilitulostuksen. Asiakirjojen automaattinen kaksipuolinen väriskannaus on vakiona, samoin verkkotulostus, 320 GB kiintolevy, vankat tietoturvaominaisuudet (sisältäen pääsynhallinnan, datan kryptauksen ja tietojen poiston), Sharpdesk -asiakirjahallintaohjelma ja tehokkaat laitehallintaratkaisut.

Saatavilla on lisäksi suuri valikoima lisävarusteita, joita voit valita tarpeiden mukaan. Näitä ovat esimerkiksi faksi, WiFi-adapteri, tietoturvakitti, tilaasäästävä sisäinen viimeistelijä, rei'itysyksikkö, tilavat paperikasetit, jotka takaavat keskeytyksettömän työskentelyn, ja Sharp OSA, jonka avulla voit räätälöidä laitteen saumattomasti osaksi liiketoimintaasi.

MX-2614N on yksi tehokkaimmista ja pienimmistä A3-monitoimilaitteista kokoluokassaan. Se on suunniteltu energiatehokkaaksi ja helppokäyttöiseksi. 7-tuumaisessa värikosketusnäytössä on selkeä pienoiskuvakenäkymä tallentamistasi asiakirjoista. Paperikasettien kahvoihin on helppo tarttua mikä parantaa käyttömukavuutta.

Lyhyt lämpenemisaika, ECO-skannaustoiminto, tehokas LED-skanneri ja edistynyt automaattinen virrankatkaisutoiminto ovat esimerkkejä laitteen ympäristöominaisuuksista. Tämä Energy Star-sertifioitu monitoimilaite on suunniteltu tukemaan ympäristötavoitteidesi täyttymistä.

tarkemmat tiedot tästä painamalla

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.