Sharp-monitoimitulostin

MX-2640N värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Tulostus/ värikopiokone / väriskannaus/ arkistointi/faksi
  • 26 mustavalkoista ja värisivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: Vakio 600, maksimi 6600 arkkia
  • Yhteensopivuus pilvipalveluihin vakiona
  • Suuri 10.1″ LCD -ohjauspaneeli helppokäyttöisellä multitouch -näytöllä
  • Vakiona toimitettava WLAN -adapteri langattomia yhteyksiä varten
  • Alan johtavat tietoturvaratkaisut suojaavat arkaluonteiset tiedot ja asiakirjat
  • Ympäristöystävällinen valinta, vakiona paljon edistyneitä ECO-toimintoja

Joustava ja luotettava monitoimitulostin

Uusi MX-2640N on edistynyt monitoimilaite vaativiin IT-ympäristoihin. Sharp OSA on laitteessa vakiona ja laite on integroitavissa saumattomasti pilvipalveluihin ja verkkoihin. Voit valita kokoonpanoon lisävarusteena internetselailun mahdollisuuden, jonka avulla tulostat suoraan internetistä monitoimilaitteeltasi. Selaimelta käytettävä kätevä etäkäyttöpaneeli helpottaa helpdeskin työtä laitteen konfiguroinnin, ongelmanratkaisun ja laitekoulutusten yhteydessä. Toisin sanoen saat käyttöösi tehokkuuden, monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden, joita jokainen moderni toimisto tarvitsee.

26 sivua minuutissa tuottava MX-2640N tekee huippulaadukkaat väritulosteet täydellä nopeudella. Kaksipuolinen tulostus, -kopiointi ja skannaus sekä vankat tietoturvaominaisuudet toimitetaan vakiona. 10,1" värillinen LCD multitouch -näyttö, ulosvedettävä qwerty-näppäimistö ja kääntyvä LCD-paneeli on suunniteltu laitteen helppokäyttöisyys mielessä. Voit lisätä laajasta lisävarustevalikoimasta tarvitsemasi toimiston tehokkuutta lisäävät ominaisuudet. Valitse tilaa säästävä sisäinen viimeistelijä elektronisella lajittelulla ja nidonnalla tai vihkotaittava viimeistelijä, jolla teet helposti ammattimaisia vihkosia. Voit valita myös faksi-ominaisuuden, lisätietoturvan, laajentaa paperikapasiteetin 6 600 arkkiin tilavalla alakaapilla ja kolmannen osapuolen sovelluksia toimistotöiden automatisoimiseksi.

Energy Star -sertifioitu MX-2640N on varustettu Sharpin viimeisimmällä energiaa säästävällä tekniikalla. Nopea lämpenemisaika, tehokas LED-skanneri, automaattisesti säätyvä ja esiohjelmoitava automaattivirrankatkaisu ja erityiset ECO-toiminnot sekä ECO-tila ovat ominaisuuksia, jotka tähtäävät säästöihin tulostuskustannuksissa ja tukevat sinua ympäristötavoitteidesi täyttämisessä.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.