Sharp-monitoimitulostin

MX-3551 A3 Värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Monitoimilaite pähkinänkuoressa

  • Tulostus/värikopiokone/väriskannaus/arkistointi/faksi
  • 35 mustavalkoista ja värisivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: Vakio 650, maksimi 6300 arkkia
  • Muokattava, kallistettava 10,1” LCD-värikosketusnäyttö ja yksinkertainen käyttöliittymä mahdollistavat intuitiivisen monitoimilaitteen käytön
  • Turvatulostus-toiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden lähettää ja arkistoida asiakirjat päämonitoimilaitteelle ja tulostaa ne miltä tahansa verkon monitoimilaitteelta
  • Yksinkertaisella kirjautumisella käyttäjä pääsee julkisten pilvipalveluiden arkistoihin
  • Lyhyempi lämpenemisaika takaa energiansäästöä ja parantaa tuottavuutta
  • Moninkertaiset turvatoiminnot

Monitoimitulostin joka toimistoon

MX-3551 A3-värimonitoimilaite tarjoaa laajan kirjon viimeistelyvaihtoehtoja ja mukautuu tulevaisuuden tarpeisiin. Tuottavuus on optimoitu ja tämä kiireisille työryhmille sopiva laite tarjoaa korkean suorituskyvyn, korkealaatuiset tulosteet ja monipuoliset toiminnot.

Tuettu toissijainen LAN (lisävaruste) tarjoaa samanaikaisen tuen kahdelle verkkoyhteydelle samalla, kun Turvatulostus-toiminnot tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden lähettää ja tallentaa asiakirjoja päämonitoimilaitteelle, joka hoitaa palvelimen virkaa vapauttaen tulostustyöt turvallisesti jopa viideltä verkkoon liitetyltä laitteelta. Lisävarusteina on saatavilla työnkulkua tehostavia varusteita, kuten yksinkertainen kirjautuminen pilvipalveluihin, liittyminen mobiililaitteisiin Wifin kautta ja MS Office –tiedostojen suoratulostus USB-tikulta.

Kallistettavalla 10,1”-LCD-värikosketusnäytöllä voit vetää ja pudottaa eniten käytetyt kuvakkeet ja muokata niiden järjestyksen aloitussivulle. Jokapäiväiset toiminnot ovat helppoja ja intuitiivisia; vain kosketus, näpäytys, venytys, loitonnus tai pyyhkäisyliike ja pääset käsiksi kaikkiin ominaisuuksiin, toimintoihin ja asetuksiin, kuten kehittyneeseen esikatselutoimintoon.

Tulostus ja kopiointinopeus on 35 sivua minuutissa mustavalkoisena ja värillisenä. Sisäänrakennettu 100 arkin kääntävä syöttölaite ja 80 kuvaa minuutissa lukeva skanneri auttavat lisäämään tehokkuutta ja tuottavuutta. Korkea tulostusresoluutio 600 x 600 dpi, automaattinen prosessinohjaus ja kehitysaineen virkistysjärjestelmä varmistavat jatkuvan korkeatasoisen kuvanlaadun. Paperikapasiteetin maksimimäärä on 6300 arkkia ja jopa SRA3 ja 300 gramman arkkitulostus on helppoa. Monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot, kuten satulasidonta, manuaalinen ja niititön nidonta tuovat lisää käyttömahdollisuuksia. Monet tärkeät tietoturvaominaisuudet, kuten pääsynvalvonta, tiedon kryptaus, S/MIME, itsensä korjaava käyttöjärjestelmä, SSL-sertifioitu validointi sekä ohjelman suoritus valkoiselta listalta pitävät tiedot ja verkon turvallisina.

Sharpin MX-3551 käyttää Sharpin uusinta energiaa säästävää tekniikkaa. Nopea lämpenemisaika, matala virrankulutus ja matalat TEC-arvot tähtäävät kaikki rahansäästöön ja tukevat ympäristötavoitteita. Lisäksi automaattinen väripatruunan vapautin varmistaa sen, että värisäiliö vapautuu vaihdettavaksi vasta silloin, kun se on käytetty loppuun.

Tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivuilta.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.