Smartsign-hallintajärjestelmä

Cloud Service

Pyydä tarjous

Esittely

Smartsignilla kontrolloit helposti infonäyttöjen sisältöä. Oli kyseessä sitten yhden näytön ruokalista tai 50 eri toimipisteeseen sijoitetut 500 näyttöä, Smartsign taipuu tarpeisiisi. Hallinta tapahtuu kätevästi nettiselaimen avulla mistä päin maailmaa tahansa. Kaikki materiaali tallentuu pilvipalvelimille ja on siten aina saatavilla tai vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää omaa palvelinta datan hallinnointiin ja jakamiseen.

Valmiin pohjien avulla pääset välittömästi alkuun ja itse muokkaamalla saat juuri sellaista jälkeä kuin haluat. Smartsign tekee näytöstäsi älykkään ja tekee sen ohjaamisesta ja sisällönhallinnasta helppoa ja monipuolista.

Pro-version edistyneen kalenterin ja näytön osioimisen ansiosta voit esittää näytöllä juuri sitä materiaalia mitä haluat ja milloin haluat. Sync-toiminnon avulla voit helposti päivittää materiaalin suoraan tietokoneen tiedostonhallinnasta. Voit käyttää hyväksesi myös mm. Dropboxia, Google Drivea ja Microsoft OneDrivea.

Smartsign vaatii toimiakseen Windows PC:n, NEC OPS Digital Signage Playerin tai Samsung Smart Signage Platform -näytön.

Osta tai vuokraa

Kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa kuukausimaksulla. Vuokra on verotuksessa vähennettävä kulu. Vuokrasopimuksen voimme tehdä vuodesta kuuteen vuoteen toiveidesi mukaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.