Asiakaskokemuksia

Helppokäyttöiset ja toimintavarmat monitoimilaitteet KotiSunille

K-S Konttoripiste toimitti vuoden 2016 syksyllä KotiSun Oy:lle yhteensä kymmenen monitoimilaitetta eri toimipisteisiin ympäri Suomen. Laitetoimitusten lisäksi K-S Konttoripiste vastaa laitteiden huollosta ja ylläpidosta. Uusien laitteiden ansiosta KotiSunilla voidaan keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Reima Saukonoja

IT Manager

KotiSun Oy

Ravintola Taikuri luottaa infonäyttöjen voimaan

K-S Konttoripiste toimitti syksyllä 2017 Ravintola Taikurille yhdeksän infonäyttöä Kauppakeskus Sepän uuteen ravintolaan. Näyttöjen kautta asiakkaille pystytään välittämään tärkeää tietoa ruokalistoista ja ajankohtaisista tarjouksista. Ravintola Taikurissa ollaan tyytyväisiä infonäyttöihin ja K-S Konttoripisteen palveluun.

Lue lisää

Olli Peltomäki

yrittäjä

Ravintola Taikuri

Asiallista ja toimivaa yhteistyötä!

K-S Konttoripiste on ollut meille luotettava yhteistyökumppani. Konttoripisteelle voi soittaa ja pistäytyä aina tarvittaessa, ja apua on aina nopeasti saatavilla. Yhteistyömme on vaivatonta ja sopivan tuttavallista.

Lue lisää

Jussi Väistö

Markkinointi & tietohallinto

RestaKoti Oy

Yhteistyö kevensi arkea

Isona rakennusalan toimijana meillä on yhtä aikaa monta työmaakohdetta, joista jokaisessa on oma kopiokone. Aikaani kului aiemmin puhelimeen vastaillessa, kun työmiehemme soittivat eri työmailta ja kertoivat kopiokoneongelmista. Huoltoa ei tunnuttu saavan paikalle millään.

Lue lisää

Jussi Närhi

SRV

Palvelu on tehokasta ja apu aina lähellä!

Perustin isännöintiyritykseni kesällä 2015 ja hankin tarvitsemani laitteiston K-S Konttoripisteeltä. Laitteet saapuivat aikataulun mukaisesti ja käyttöönotto oli vaivatonta. Laitteiston kanssa kohtaamiini ongelmiin olen saanut nopeasti apua. Usein ongelma on ratkennut jo puhelinkeskustelun aikana, mutta tarvittaessa K-S Konttoripisteen kaveri on tullut laittamaan laitteet kuntoon.

Lue lisää

Kari Parttimaa

toimitusjohtaja

Jyväskylän Sijoitus Isännöinti Oy

Ajankohtaista

Julkaistu joulukuu 13, 2017

Postimaksukonehinnaston päivitys

Posti muuttaa postimaksukoneella leimattavien lähetysten hintoja 1.1.2018. Jotta postimaksukone hinnoittelee lähetykset muutoksen jälkeen oikein, pitää siinä oleva hinnasto päivittää.

Lue kokonaan

Julkaistu marraskuu 27, 2017

9 syytä hankkia kahviautomaatti työpaikalle

Avokonttorin ilma väreilee. Asialla ei ole kehnosti toimiva ilmastointi, vaan jotain muuta. Näyttöpäätteiden välistä vaihdetaan kyräileviä katseita, yksi tamppaa jalallaan hermostunutta rytmiä, toinen naputtelee kuulakärkikynäänsä. Klik–klik–klik. Kello lyö kaksi. On kahvitauon aika.

Lue kokonaan

Julkaistu marraskuu 13, 2017

Osaatko ottaa monitoimilaitteestasi täyden hyödyn irti?

Kun vierailemme erilaisissa toimistoissa ja konttoreissa, emme voi välttyä huomaamasta, että vain harvassa yrityksessä otetaan monitoimilaitteesta täysi hyöty irti. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, mitä tarkoittaa monitoimilaitteen täysipainoinen hyödyntäminen.

Lue kokonaan

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Ota yhteyttä