Asiakaskokemuksia

Asiallista ja toimivaa yhteistyötä!

K-S Konttoripiste on ollut meille luotettava yhteistyökumppani. Konttoripisteelle voi soittaa ja pistäytyä aina tarvittaessa, ja apua on aina nopeasti saatavilla. Yhteistyömme on vaivatonta ja sopivan tuttavallista.

Lue lisää

Jussi Väistö

Markkinointi & tietohallinto

RestaKoti Oy

Yhteistyö kevensi arkea

Isona rakennusalan toimijana meillä on yhtä aikaa monta työmaakohdetta, joista jokaisessa on oma kopiokone. Aikaani kului aiemmin puhelimeen vastaillessa, kun työmiehemme soittivat eri työmailta ja kertoivat kopiokoneongelmista. Huoltoa ei tunnuttu saavan paikalle millään.

Lue lisää

Jussi Närhi

SRV

Palvelu on tehokasta ja apu aina lähellä!

Perustin isännöintiyritykseni kesällä 2015 ja hankin tarvitsemani laitteiston K-S Konttoripisteeltä. Laitteet saapuivat aikataulun mukaisesti ja käyttöönotto oli vaivatonta. Laitteiston kanssa kohtaamiini ongelmiin olen saanut nopeasti apua. Usein ongelma on ratkennut jo puhelinkeskustelun aikana, mutta tarvittaessa K-S Konttoripisteen kaveri on tullut laittamaan laitteet kuntoon.

Lue lisää

Kari Parttimaa

toimitusjohtaja

Jyväskylän Sijoitus Isännöinti Oy

Ajankohtaista

Julkaistu lokakuu 9, 2017

Miksi joka yrityksestä tulisi löytyä infonäyttö?

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että viesti ei kulje yrityksenne sisällä? Tai eivätkö kuluttajat tunnu huomaavan viimeisimpiä, vaivalla viilaamianne tarjouksia? Ohittavatko potentiaaliset asiakkaat yrityksenne kuin tyhjää vain? Kaipaisitko hieman buustia asiakashankintaan? Jos nämä kysymykset saivat sinut nyökyttelemään, kannattaa jatkaa lukemista.

Lue kokonaan

Julkaistu syyskuu 28, 2017

Millainen on digiajan toimisto?

Digitalisaatiosta on puhuttu kohta jo vuosikymmeniä, mutta edelleenkin yllättävän monella konttorilla kamppaillaan pinttyneiden toimintamallien ja käyttöikänsä jo aikoja sitten ylittäneiden laitteiden ja teknologisten ratkaisujen kanssa. Millainen sitten on aito digiajan toimisto ja ennen kaikkea – miten sellaiseksi tullaan?

Lue kokonaan

Julkaistu elokuu 11, 2017

Onko yrityksesi tietoturva kunnossa?

Tietoturva on vakava asia ja tulee korostumaan päivä päivältä enemmän. Meiltä nyt HP:n uudet yritystuotteet yksinoikeudella Keski-Suomessa. https://youtu.

Lue kokonaan

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Ota yhteyttä