Infonäytöt

Infonäyttöjen avulla tiedotat ajankohtaisista asioista työntekijöillesi ja asiakkaillesi esimerkiksi aulatilassa, toimistossa tai mainosikkunassa. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme auttaa löytämään teille parhaan infonäyttökokonaisuuden.

Monipuoliset käyttökohteet 

Neuvotteluhuoneeseen, näyteikkunaan, myymälätiloihin, aulatilaan; viestimiseen, mainostamiseen, tiedottamiseen.. Kauttamme näytöt monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Anna asiantuntijoidemme auttaa oikeanlaisen näytön valinnassa.  Pyydä tarjous.

Etähallinta nettiselaimella 

Enää sinun ei tarvitse päivittää näyttöjä paikan päällä yksitellen, vaan päivitykset ja hallinta onnistuvat etänä nettiyhteyden avulla. Valitset itse mitä näytöistä näkyy ja milloin.  

Huoltopalvelu 

Kaikkiin info- ja interaktiivisiin näyttöihin on saatavilla kauttamme kattava huoltosopimus. Asiantuntevat ja asiakkaiden hyväksi kehumat asentajamme auttavat teitä laitteisiin liittyvissä ongelmissa. Lue lisää huoltopalvelustamme.

Asennus avaimet käteen -periaatteella 

Asennamme kaikki infonäytöt puolestasi ja opastamme laitteen käytössä. Asennuksen jälkeen laite on suoraan käyttövalmis. 

Tuotevalikoima

TAKAISIN HAKUUN

Monipuolinen valikoima

Kauttamme saat vuokrattua infonäytöt ja interaktiiviset näytöt teidän tarpeet huomioiden. Monipuolinen laitevalikoima ja monenlaisiin tarkoituksiin taipuvat näytöt mahdollistavat juuri teidän tarpeisiinne sopivan laitteen. 

Laitevuokrauksella ennustettavat kulut 

Hyvin harvoin yritykset enää ostavat laitteita omaksi. 90% asiakkaistamme vuokraa näytön ostamisen sijaan. Kiinteällä kuukausimaksulla saat ennustettavat käyttökustannukset jopa vuosiksi eteenpäin.

Ilmainen kartoituskäynti 

Ilmaisella kartoituskäynnillä selvitämme yrityksenne tarpeet ja teemme perusteellisen analyysin, jonka avulla pystymme tarjoamaan juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivia laitteita. 

Pyydä tarjous tai varaa maksuton kartoitus


Voit myös soittaa meille suoraan:

010 2390 660

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietojen käsittely*