Nopeaa ja asiantuntevaa huoltoa!

Ammattitaitoinen huoltotiimimme vastaa Samsung-, Brother- ja Sharp-merkkisten toimistolaitteidenne huolloista ja auttaa nopeasti, jos ongelma yllättää. Huollamme myös yritysasiakkaidemme tietokoneet ja postimaksukoneet. Ystävälliseltä huoltotiimiltämme voit kysyä pika-apua myös muiden toimistolaitteidesi toimintaan – Emme jätä asiakkaitamme pulaan!

Palvelulupauksemme

1

Olemme toimistolaitteesi luona Jyväskylän alueella noin 2 tunnissa ja Jyväskylän ulkopuolella 2–6 tunnissa vikailmoituksestasi. Kattava huoltoverkostomme palvelee yrityksesi toimipisteitä kaikkialla Suomessa.

2

Ratkaisemme yleisimmät laiteongelmasi noin tunnissa. Lainaamme tarvittaessa korvaavan laitteen, jos omasi vaatii pidempikestoista huoltoa. Pyrimme aina mahdollisimman lyhyeen käyttökeskeytykseen!

Monitoimi- ja tulostuslaitteiden määräaikaishuollot sekä väriainetilaukset

Sinun ei tarvitse huolehtia laitteiden toimivuudesta, sillä laitteet lähettävät itse huolto- ja määräaikaishuoltokutsut sekä väriainetilaukset huollon sähköpostiin. Huoltotiimimme ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Huolto onnistuu näppärästi etäyhteyden kautta. Tietoturvallisen etäyhteyden kautta tarjoamme myös laitekäyttäjien etätuen ja -koulutukset.

Sinä voit keskittyä omaan työhösi, kun me vastaamme toimistolaitteidesi laadukkaasta toiminnasta koko niiden elinkaaren ajan. Lisäpalveluna voimme seurata laitteesi toimintaa reaaliajassa, jolloin voimme reagoida entistäkin nopeammin mahdollisiin vikatiloihin

Helpota toimistoarkeasi ja valitse meidät yhteistyökumppaniksesi

Henry Hartikainen

Henry Hartikainen

Järjestelmäasiantuntija

henry.hartikainen@kskp.fi 044 737 2989
Kasperi Alatyppö

Kasperi Alatyppö

Järjestelmäasiantuntija

kasperi.alatyppo@kskp.fi 044 737 3072
Timo Poikonen

Timo Poikonen

Järjestelmäasiantuntija

timo.poikonen@kskp.fi 040 501 5237

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Päämiehemme