Tulostusratkaisut ja monitoimilaitteet

Monitoimilaitteella voit tulostaa, skannata ja kopioida eri kokoisia papereita yhdellä laitteella. Kauttamme voit vuokrata tai ostaa Sharp- ja Konica Minolta -merkkiset monitoimilaitteet toimistollesi. Tutustu palveluihimme ja laitevalikoimaamme. 

Tulostus ja kopiointi

Tulosta ja kopioi erikokoisille ja –laatuisille papereille. Wifi-yhteydellä sujuvaa työskentelyä koko toimistossa. Useimpia laitteitamme voi käyttää myös mobiililaitteella.

Skannaus

Skannaa tiedostoja ja lähetä ne suoraan valittuun sijaintiin (sähköposti, kansio, pilvipalvelu, yms.)

Huoltopalvelu

Kaikkiin monitoimilaitteisiin on saatavilla meiltä kattava huoltosopimus. Asiantuntevat ja asiakkaiden hyväksi kehumat asentajamme auttavat teitä monitoimilaitteisiin liittyvissä ongelmissa. Lisäksi monitoimilaite lähettää itse ilmoitukset määräaikaishuolloista sekä tilaa väriainekasetit. Lue lisää huoltopalveluista.

Turvatulostus

Monitoimilaitteen läpi kulkee paljon sellaista informaatiota, joka on syytä pitää vain yrityksen sisällä. Kaikkiin tulostimiin on saatavilla tietoturvallinen tulostus.

Laaja ohjelmisto

Erilaisten ohjelmistojen ansiosta saat juuri teidän toimiston tarpeisiin räätälöidyn laitteen.

Asennus avaimet käteen -periaatteella

Asennamme kaikki monitoimilaitteet puolestasi ja opastamme laitteen käytössä. Asennuksen yhteydessä lataamme monitoimilaitteeseen teidän tarpeisiin valitut ohjelmat. Asennuksen jälkeen laite on suoraan käyttövalmis.

Monitoimilaitevalikoima

Tutustu valikoimaamme alta. Valikoimamme on päivittyvä, joten jätä tarvittaessa yhteydenottopyyntö.

TAKAISIN HAKUUN

Laitteita räätälöidyillä ominaisuuksilla

Kauttamme saat vuokrattua monitoimilaitteet teidän tarpeisiin räätälöitynä. Monipuolinen laitevalikoima ja laaja kirjo erilaisia ohjelmistoja mahdollistaa täydellisen monitoimilaitteen juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Laitevuokrauksella ennustettavat kulut

Hyvin harvoin yritykset enää ostavat monitoimilaitteita omaksi. Yli 90 prosenttia asiakkaistamme vuokraa monitoimilaitteen ostamisen sijaan. Vuokraamalla laitteen, et sitoudu samaan laitteeseen vuosiksi.

Ilmainen kartoituskäynti

Ilmaisella kartoituskäynnillä selvitämme yrityksenne tarpeet ja teemme perusteellisen analyysin, jonka avulla pystymme tarjoamaan juuri teidän toimistollenne parhaiten sopivaa monitoimilaitetta.

Pyydä tarjous tai varaa maksuton kartoitus


Voit myös soittaa meille suoraan:

010 2390 660

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietojen käsittely*