Yritys

Parasta paikallista palvelua – huolto paikalle 2 tunnissa!

Tunnemme yrittäjien toimistotarpeet yli 30 vuoden ammattitaidolla. Huolehdimme käyttöönne digitaaliset toimistolaitteet ja laadukkaat toimistotarvikkeet.

Saat meiltä aidosti paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Autamme ilolla kaikissa toimistotyön arkihaasteissa, esimerkiksi nettiyhteyksien kanssa.

Nopeus on valttimme. Olemme pieni perheyritys ja reagoimme yhteydenottoihin vikkelästi. Huoltoilmoituksen saatuamme järjestelmäasiantuntijamme ovat koneesi luona vain kahdessa tunnissa!

Jos et vielä tiedä, mitkä toimistolaitteet tehostaisivat parhaiten työtäsi, tule käymään luonamme Vasarakadulla tai pyydä meidät paikan päälle tekemään veloitukseton kartoitus. Hörpätään kupponen kahvia ja pohditaan asiaa yhdessä.

Jani Heinilä

Toimitusjohtaja

Mirko Liimatainen

Hallituksen puheenjohtaja

Yrityksestämme

Yrityksemme syntyi vuonna 2012, kun Keski-Suomen Konttoripiste Oy ja Jyväskylän Konttoripiste fuusioituivat yhdeksi vahvaksi toimijaksi.

Olemme 9-henkinen perheyritys ja meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus toimistolaitteista.

Yhteistyössä kanssamme ovat muun muassa Samsung, Brother, Sharp ja Bitney Bowes sekä 3 Suomen suurinta IT-tukkuria.

Ajankohtaista

Julkaistu joulukuu 13, 2017

Postimaksukonehinnaston päivitys

Posti muuttaa postimaksukoneella leimattavien lähetysten hintoja 1.1.2018. Jotta postimaksukone hinnoittelee lähetykset muutoksen jälkeen oikein, pitää siinä oleva hinnasto päivittää.

Lue kokonaan

Julkaistu marraskuu 27, 2017

9 syytä hankkia kahviautomaatti työpaikalle

Avokonttorin ilma väreilee. Asialla ei ole kehnosti toimiva ilmastointi, vaan jotain muuta. Näyttöpäätteiden välistä vaihdetaan kyräileviä katseita, yksi tamppaa jalallaan hermostunutta rytmiä, toinen naputtelee kuulakärkikynäänsä. Klik–klik–klik. Kello lyö kaksi. On kahvitauon aika.

Lue kokonaan

Julkaistu marraskuu 13, 2017

Osaatko ottaa monitoimilaitteestasi täyden hyödyn irti?

Kun vierailemme erilaisissa toimistoissa ja konttoreissa, emme voi välttyä huomaamasta, että vain harvassa yrityksessä otetaan monitoimilaitteesta täysi hyöty irti. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, mitä tarkoittaa monitoimilaitteen täysipainoinen hyödyntäminen.

Lue kokonaan

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Ota yhteyttä