Yritys

Parasta paikallista palvelua – huolto paikalle 2 tunnissa!

Tunnemme yrittäjien toimistotarpeet yli 30 vuoden ammattitaidolla. Huolehdimme käyttöönne digitaaliset toimistolaitteet ja laadukkaat toimistotarvikkeet.

Saat meiltä aidosti paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Autamme ilolla kaikissa toimistotyön arkihaasteissa, esimerkiksi nettiyhteyksien kanssa.

Nopeus on valttimme. Olemme pieni perheyritys ja reagoimme yhteydenottoihin vikkelästi. Huoltoilmoituksen saatuamme järjestelmäasiantuntijamme ovat koneesi luona vain kahdessa tunnissa!

Jos et vielä tiedä, mitkä toimistolaitteet tehostaisivat parhaiten työtäsi, tule käymään luonamme Vasarakadulla tai pyydä meidät paikan päälle tekemään veloitukseton kartoitus. Hörpätään kupponen kahvia ja pohditaan asiaa yhdessä.

Jani Heinilä

Toimitusjohtaja

Mirko Liimatainen

Hallituksen puheenjohtaja

Yrityksestämme

Yrityksemme syntyi vuonna 2012, kun Keski-Suomen Konttoripiste Oy ja Jyväskylän Konttoripiste fuusioituivat yhdeksi vahvaksi toimijaksi.

Olemme 9-henkinen perheyritys ja meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus toimistolaitteista.

Yhteistyössä kanssamme ovat muun muassa Samsung, Brother, Sharp ja Bitney Bowes sekä 3 Suomen suurinta IT-tukkuria.

Ajankohtaista

Julkaistu lokakuu 9, 2017

Miksi joka yrityksestä tulisi löytyä infonäyttö?

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että viesti ei kulje yrityksenne sisällä? Tai eivätkö kuluttajat tunnu huomaavan viimeisimpiä, vaivalla viilaamianne tarjouksia? Ohittavatko potentiaaliset asiakkaat yrityksenne kuin tyhjää vain? Kaipaisitko hieman buustia asiakashankintaan? Jos nämä kysymykset saivat sinut nyökyttelemään, kannattaa jatkaa lukemista.

Lue kokonaan

Julkaistu syyskuu 28, 2017

Millainen on digiajan toimisto?

Digitalisaatiosta on puhuttu kohta jo vuosikymmeniä, mutta edelleenkin yllättävän monella konttorilla kamppaillaan pinttyneiden toimintamallien ja käyttöikänsä jo aikoja sitten ylittäneiden laitteiden ja teknologisten ratkaisujen kanssa. Millainen sitten on aito digiajan toimisto ja ennen kaikkea – miten sellaiseksi tullaan?

Lue kokonaan

Julkaistu elokuu 11, 2017

Onko yrityksesi tietoturva kunnossa?

Tietoturva on vakava asia ja tulee korostumaan päivä päivältä enemmän. Meiltä nyt HP:n uudet yritystuotteet yksinoikeudella Keski-Suomessa. https://youtu.

Lue kokonaan

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Ota yhteyttä