Yritys

Parasta paikallista palvelua – huolto paikalle 2 tunnissa!

Tunnemme yrittäjien toimistotarpeet yli 30 vuoden ammattitaidolla. Huolehdimme käyttöönne digitaaliset toimistolaitteet ja laadukkaat toimistotarvikkeet.

Saat meiltä aidosti paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Autamme ilolla kaikissa toimistotyön arkihaasteissa, esimerkiksi nettiyhteyksien kanssa.

Nopeus on valttimme. Olemme pieni perheyritys ja reagoimme yhteydenottoihin vikkelästi. Huoltoilmoituksen saatuamme järjestelmäasiantuntijamme ovat koneesi luona vain kahdessa tunnissa!

Jos et vielä tiedä, mitkä toimistolaitteet tehostaisivat parhaiten työtäsi, tule käymään luonamme Vasarakadulla tai pyydä meidät paikan päälle tekemään veloitukseton kartoitus. Hörpätään kupponen kahvia ja pohditaan asiaa yhdessä.

Jani Heinilä

Toimitusjohtaja

Mirko Liimatainen

Hallituksen puheenjohtaja

Yrityksestämme

Yrityksemme syntyi vuonna 2012, kun Keski-Suomen Konttoripiste Oy ja Jyväskylän Konttoripiste fuusioituivat yhdeksi vahvaksi toimijaksi.

Olemme 9-henkinen perheyritys ja meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus toimistolaitteista.

Yhteistyössä kanssamme ovat muun muassa Samsung, Brother, Sharp ja Bitney Bowes sekä 3 Suomen suurinta IT-tukkuria.

Ajankohtaista

Julkaistu maaliskuu 16, 2018

Kun huolto on yhden puhelinsoiton päässä – miten toimistolaitteiden huoltopalvelu toimii?

Tässä tulee kylmä totuus: toimistolaitteet eivät toimi koko ajan sataprosenttisella varmuudella. Erilaisia vikoja ja ongelmia tulee vastaan aina, siitä ei päästä mihinkään. Kyse onkin siitä, miten näihin väistämättömiin vikoihin varaudutaan. Keskitetyn huoltopalvelun avulla laitteet pysyvät toimintakunnossa ja huoltokatkot minimissä.

Lue kokonaan

Julkaistu helmikuu 27, 2018

Ilmiantokampanja on käynnistynyt!

Laitoimme näin talvipakkasten kunniaksi pystyyn ilmiantokampanjan. Kampanjan tavoitteena on laittaa suomalaiset toimistot ja konttorit kuntoon – monitoimilaite kerrallaan. Osallistu mukaan ja voit voittaa palkinnon!

Lue kokonaan

Julkaistu helmikuu 22, 2018

Yritys ja infonäyttö: näin hyödynnät infonäyttöä markkinoinnissa

Infonäyttö on oivallinen työkalu yritykselle kuin yritykselle. Siitä on hyötyä paitsi sisäisessä viestinnässä myös myynnin edistämisessä eli markkinoinnissa. Tässä blogikirjoituksessamme kerromme, miten esimerkiksi juuri sinun yrityksesi voisi hyödyntää infonäyttöä markkinoinnissaan.

Lue kokonaan

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Ota yhteyttä