Toimistokalusteet työpaikoille

Oikeanlaisilla toimistokalusteilla työntekijöiden viihtyvyys, fyysinen työhyvinvointi ja työtehokkuus kasvaa esimerkiksi kalusteisiin, valaistukseen tai työskentelyasentoihin puuttumalla. Kauttamme saat ostettua ja vuokrattua uudet ja käytetyt toimistokalusteet.

Uudet ja käytetyt kalusteet

Kauttamme voit ostaa tai vuokrata sekä uudet että käytetyt toimistokalusteet. Käytetyt kalusteet ovat laadukkaita ja edelleen hyvässä kunnossa. Suosimalla käytettyjä kalusteita saat rahallista säästöä ja samalla teet palveluksen ympäristöllemme. Kysy lisää käytetyistä kalusteista jättämällä yhteydenottopyyntö. 

Asennus avaimet käteen -periaatteella

Toimitamme ja asennamme kaikki kalusteet puolestasi. Asennuksen jälkeen kalusteet kalusteet on suoraan käyttövalmiita. 

Vanhojen kalusteiden kierrätys

Kierrätämme vanhat kalusteet puolestanne. Hyväkuntoisille kalusteille etsitään uusi koti ja rikkinäiset toimitetaan jäteasemalle asianmukaiseen kierrätykseen. 

Suunnittelupalvelut

Meidän kauttamme saat erilaisia suunnittelupalveluita tueksi toimivan työtilan suunnitteluun. Saatavilla on konsultointia, layout-suunnitelma tai sisustusarkkitehdin sisustussuunnitelma. Suunnitelmissa pyrimme hyödyntämään olemassa olevaa kalustusta ja yhdistämään siihen tarpeidenne mukaiset kalusteet. 

Kalustevalikoima

  • Työpöydät, neuvottelu- ja yleispöydät
  • Työtuolit, yleistuolit, neuvottelutuolit
  • säilyttimet
  • seinäkkeet
  • sohva ja aulakalusteet
  • hiljaiset tilat
  • muut kalusteet ja sisustuselementit

Kalusteita monenlaisiin tarpeisiin

Kauttamme saat ostettua toimistokalusteet teidän tarpeisiin räätälöitynä. Monipuolinen kalustevalikoima ja laaja kirjo erilaisia toiminnallisuuksia mahdollistaa täydelliset toimitilat juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Käytetyillä kalusteilla säästöjä

Käytettyjen kalusteiden kysyntä on noussut viime vuosina. Yhä useammat asiakkaistamme valitsevat käytettyjä kalusteita toimitiloihin. Kalusteen hinnassa on huomioitu aiempi käyttö, jolloin yrityksesi saa pienennettyä ostohintaa tinkimättä laadusta.

Ilmainen kartoituskäynti

Ilmaisella kartoituskäynnillä selvitämme yrityksenne tarpeet sekä toiveet ja teemme sen pohjalta ehdotuksen, jonka avulla pystymme tarjoamaan juuri teidän toimistollenne parhaiten sopivaa kokonaisratkaisua.

Pyydä tarjous tai varaa maksuton kartoitus


Voit myös soittaa meille suoraan:

010 2390 660

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietojen käsittely*