Kokoustilaratkaisut

Interaktiivisen näytön avulla saat helppoutta ja uskottavuutta pitämiisi kokouksiin, oli kokouksen osallistujat läsnä tai etänä. Valikoimamme laadukkaat interaktiiviset näytöt ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia. Asiantuntijamme auttavat mielellään teitä löytämään oikeanlaisen ratkaisun yrityksenne tarpeisiin.

Joustavuutta kokouksen järjestämiseen

Interaktiivisen näytön ansioista kokouksen pitäminen ei ole paikkasidonnaista. Kokoukseen voi osallistua yhtäaikaa sekä etänä että neuvottelutilassa, vaikuttamatta näkyvyyteen ja kuuluvuuteen. Tutustu laitevalikoimaamme tai ota yhteyttä.

Huoltopalvelu

Kaikkiin kauttamme saataviin info- ja interaktiivisiin näyttöihin on saatavilla meiltä kattava huoltosopimus. Asiantuntevat ja asiakkaiden hyväksi kehumat asentajamme auttavat teitä laitteisiin liittyvissä ongelmissa. Lue lisää huoltopalveluista.

Asennus avaimet käteen -periaatteella

Asennamme kaikki monitoimilaitteet puolestasi ja opastamme laitteen käytössä. Asennuksen yhteydessä lataamme monitoimilaitteeseen teidän tarpeisiin valitut ohjelmat. Asennuksen jälkeen laite on suoraan käyttövalmis.

Toimistokalusteet

Olemme täyden palvelun talo. Kauttamme saat tilattua kokoustiloihin sekä laitteet että kalusteet toimivan ympäristön rakentamiseksi. Lue lisää palveluistamme ja toimistokalusteista.

Tuotevalikoima

TAKAISIN HAKUUN

Monipuolinen valikoima

Kauttamme saat vuokrattua infonäytöt ja interaktiiviset näytöt teidän tarpeet huomioiden. Monipuolinen laitevalikoima ja monenlaisiin tarkoituksiin taipuvat näytöt mahdollistavat juuri teidän tarpeisiinne sopivan laitteen. 

Laitevuokrauksella ennustettavat kulut 

Hyvin harvoin yritykset enää ostavat laitteita omaksi. 90% asiakkaistamme vuokraa näytön ostamisen sijaan. Kiinteällä kuukausimaksulla saat ennustettavat käyttökustannukset jopa vuosiksi eteenpäin.

Ilmainen kartoituskäynti 

Ilmaisella kartoituskäynnillä selvitämme yrityksenne tarpeet ja teemme perusteellisen analyysin, jonka avulla pystymme tarjoamaan juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivia laitteita. 

Pyydä tarjous tai varaa maksuton kartoitus


Voit myös soittaa meille suoraan:

010 2390 660

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietojen käsittely*