Yritys

Keski-Suomen Konttoripiste

Toimistolaitteiden ja -ratkaisujen
Keski-Suomen alueen asiantuntija vankalla kokemuksella.

K-S Konttoripisteen yrittäjät ovat palvelleet yritysasiakkaita kaikenlaisissa toimistolaitetarpeissa Jyvässeudulla yli kymmenen vuoden ajan. Henkilökohtainen palvelu, yrittäjien tarpeiden tunteminen ja kattava tuotevalikoima ovat toimintamme perusta.

Nyt palvelemme samalla innolla myös Kuopion seudun yrityksiä!

Parasta paikallista palvelua – huolto paikalle 2 tunnissa!

Tunnemme yrittäjien toimistotarpeet yli 30 vuoden ammattitaidolla. Huolehdimme käyttöönne digitaaliset toimistolaitteet, laadukkaat toimistokalusteet ja kattavat ICT-palvelut.

Saat meiltä aidosti paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Autamme ilolla kaikissa toimistotyön arkihaasteissa, niin nettiyhteyksien kuin kaikenlaisten laitteidenkin kanssa.

Nopeus on valttimme. Olemme ketterä perheyritys ja reagoimme yhteydenottoihin vikkelästi. Huoltoilmoituksen saatuamme järjestelmäasiantuntijamme ovat toimistolaitteesi luona vain kahdessa tunnissa!

Jos et vielä tiedä, mitkä toimistolaitteet tehostaisivat parhaiten työtäsi, tule käymään luonamme Härkökujalla tai pyydä meidät paikan päälle tekemään veloitukseton kartoitus. Hörpätään kupponen kahvia ja pohditaan asiaa yhdessä.

MIRKO LIIMATAINEN

Hallituksen puheenjohtaja

JANI HEINILÄ

Toimitusjohtaja

Yrityksestämme

Yrityksemme syntyi vuonna 2012, kun Keski-Suomen Konttoripiste Oy ja Jyväskylän Konttoripiste fuusioituivat yhdeksi vahvaksi toimijaksi.

Olemme 9-henkinen perheyritys ja meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus toimistolaitteista.

Vuoden 2019 marraskuussa laajensimme toimintaamme
ja aloimme palvella asiakkaita myös Kuopion seudulla.

Yhteistyössä kanssamme ovat muun muassa Samsung, Brother, Sharp, Hewlett-Packard, Pitney Bowes ja SKJ Systems sekä 3 Suomen suurinta IT-tukkuria.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Päämiehemme