Yritys

Kuopion Seudun Konttoripiste

Loppuvuodesta 2019 alkaen olemme palvelleet myös Kuopion seudulla!

Tunnemme yrittäjien toimistotarpeet yli 30 vuoden ammattitaidolla. Huolehdimme käyttöönne laadukkaat digitaaliset toimistolaitteet.

Etsitkö Jyväskylän toimipisteen tietoja? Ne löydät täältä:

Parasta paikallista palvelua!

Olemme alun perin keskisuomalainen perheyritys. Vankalla kokemuksellamme palvelemme yrittäjien kaikissa toimistotarpeissa yhteensä yli 30 vuoden ammattitaidolla.

Huolehdimme käyttöönne juuri teidän tarpeitanne parhaiten palvelevat digitaaliset toimistolaitteet.

Saat meiltä aidosti paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Autamme ilolla ja ripeästi kaikissa toimistotyön arkihaasteissa, laitehankintojen suunnittelusta esimerkiksi nettiyhteyksiin asti.

Nopeus on valttimme. Olemme ketterä toimija ja reagoimme yhteydenottoihin vikkelästi. Huoltoilmoituksen saatuamme laitamme asiasi vireille kahden tunnin kuluessa!

Jos et vielä tiedä, mitkä toimistolaitteet tehostaisivat parhaiten työtäsi, pyydä meidät paikan päälle tekemään veloitukseton kartoitus. Hörpätään kupponen kahvia ja pohditaan asiaa yhdessä.

MIRKO LIIMATAINEN

Hallituksen puheenjohtaja

JANI HEINILÄ

Toimitusjohtaja

Yrityksestämme

Yrityksemme syntyi vuonna 2012, kun Keski-Suomen Konttoripiste Oy ja Jyväskylän Konttoripiste fuusioituivat yhdeksi vahvaksi toimijaksi.

Olemme 9-henkinen perheyritys ja meillä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus toimistolaitteista.

Vuoden 2019 marraskuussa laajensimme toimintaamme
ja aloimme palvella asiakkaita myös Kuopion seudulla.

Yhteistyössä kanssamme ovat muun muassa Samsung, Brother, Sharp, Hewlett-Packard, Pitney Bowes ja SKJ Systems sekä 3 Suomen suurinta IT-tukkuria.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Päämiehemme