Uuden sukupolven kassajärjestelmä – Jeemly

Älä anna kankean kassajärjestelmän olla kasvun tiellä. Jeemlyn helppokäyttöinen kassajärjestelmä varmistaa, että luot kassavirtaa juuri siellä missä haluat: kivijalkamyymälässä, pop-up-liikkeessä, messuilla, tapahtumissa, verkossa – päätä itse! Jeemlyyn sisältyy tarvittava kassalaitteisto, ohjelmistolisenssi sekä yrityksenne tarpeisiin vastaavat käyttöpalvelut.

Kassajärjestelmä kasvunälkäisille yrityksille

Tuotevalikoimaamme vahvistava Jeemly paketoi kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät toiminnot helppokäyttöiseksi kassaratkaisuksi.
Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu aloittaville ja kasvuun tähtääville yrityksille. Se kasvaa yrityksesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.

Verkkokaupan kanssa yhteensopiva kassajärjestelmä

Jeemly auttaa sinua hallitsemaan liiketoimintasi myös verkossa. Se yhdistää verkkokaupan ja myymälän mahdollistamalla myymäläsi saatavuus- ja yhteystietojen näyttämisen verkkokaupassa.
Responsiivisen verkkokaupan käyttöliittymän johdosta Jeemlyyn kytketty verkkokauppa on mukautuva, selkeä ja nopea kaikissa päätelaitteissa.

4 syytä valita Jeemlyn kassajärjestelmä

Helppokäyttöinen

Jeemlyllä voi aloittaa kassavirran luomisen heti. Jeemly toimitetaan aina käyttövalmiina, esiasennettuna ja selkeillä käyttöohjeilla varustettuna. Parhaimmillaan Jeemly voidaan toimittaa seuraavaksi päiväksi tilauksesta.

Monikanavainen

Jeemly nivoo yhteen fyysisen ja digitaalisen liiketoiminnan sekä uuden ajan mobiilit ratkaisut. Jeemly mahdollistaa kassavirran luomisen siellä, missä asiakkaasi ovat – myymälässä, ravintolassa, verkossa, tapahtumissa tai kaikissa niissä yhtä aikaa.

Skaalautuva

Jeemly mahdollistaa yritystoiminnan aloittamisen kevyesti, mutta kasvaa unelmien ja liiketoiminnan mukana. Sen päivitettävyys tukee liiketoiminnan kehitystä aina myymälästä ketjuun, vähittäistäiskaupasta tukkukauppaan, kivijalasta verkkoon ja verkosta kivijalkaan.

Joustava

Jeemly tukee yrittäjän tyyliä elää ja yrittää toimialasta riippumatta. Jeemlyn taustalla on 25 vuoden jatkuva kehitystyö eri toimialojen ja asiakastarpeiden ymmärtämiseksi. Siksi Jeemly tukee ominaisuuksillaan kaikkea liiketoimintaa.

Jeemly-kassalaitepaketti

  • Kosketusnäyttöön integroitu kassa, Toshiba SurePos 500
  • Kassakäyttöön tehty Windows-käyttöjärjestelmä
  • 15” infrapunakosketusnäyttö, säädettävä kulma ja korkeus
  • 1 vuoden takuu, On-site
  • Jeemly-ohjelmisto käyttövalmiiksi asennettuna

Pyydä tarjous kassajärjestelmästä

Hankkimalla Jeemlyn saat kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdessä helppokäyttöisessä paketissa. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja me hoidamme loput!

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietojen käsittely*