Sharp

BP-60C36 värimonitoimilaite

Pyydä tarjous

Sharp BP-70C36 ominaisuudet

  • Tulosta, kopioi, skannaa, faksaa, arkistoi
  • Sivua minuutissa: 36 M/V 36 väri
  • Paperikapasiteetti: vakio 650, maks. 6300 arkkia
  • Saumaton integraatio ja yhteys pilvipohjaisiin liiketoimintasovelluksiin
  • Laitteisto ja ratkaisualusta tukevat hybrityöskentelyä
  • Sisäänrakennettu Microsoft® Teams -valmius tukee yhteistoimintaa tarjoamalla suoran ja turvallisen tulostus- ja skannausmahdollisuuden Microsoft® Teamsin kautta
  • Alan johtavat järjestelmä- ja tietoturvaominaisuudet, kuten BIOS-pohjainen tietoturva, Bitdefender haittaohjelmien torjunta (lisävaruste) ja vakiotason Trusted Platform Module, suojaavat luottamukselliset tietosi
  • Käytä monitoimilaitetta suoraan mobiililaitteesta WiFin, AirPrintin, Bluetoothin, NFC:n ja QR-koodin välityksellä

A3-värimonitoimilaite

A3-värimonitoimilaite BP-70C36 on turvallinen tulostusratkaisu tulevaisuuden työpaikalle. Vaivaton liitettävyys, tietoturva ja kestävyys yhdistyvät ylivoimaiseen toimivuuteen hybridityöskentelyn tueksi..

Vaivaton liitettävyys
Sisäänrakennettu Microsoft® Teams -valmius tukee tiimityötä ja yhteistoimintaa tarjoamalla suoran ja turvallisen tulostus- tai skannausmahdollisuuden monitoimilaitteelta Microsoft® Teamsin kautta. Lisäksi Synappx Go -mobiilisovellus vastaa uuden hybridityömallin vaatimuksiin mahdollistamalla kontaktittoman tulostuksen ja etätulostuksen. Yhdellä kirjautumisella käyttäjät saavat mobiililaitteillaan Wifin, AirPrintin, Bluetoothin, NFC:n tai QR-koodin avulla saumattomasti yhteyden yrityksen työnkulkuihin ja tulostuspalveluihin – työskentelypaikastaan riippumatta.

Vaivaton tietoturva
BP-70C36-monitoimilaitteessa on monia alan johtavia järjestelmä- ja tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat itse laitteen lisäksi myös siinä käsiteltäviä tietoja. BIOS-pohjainen tietoturva, sallittujen käyttäjien listat, itsepalautuva laiteohjelmisto ja vakiotason Trusted Platform Module ovat esimerkkejä ominaisuuksista, joiden ansiosta käyttäjät voivat luottaa siihen, että heidän luottamukselliset tietonsa ja asiakirjansa pysyvät aina turvassa. Lisävarusteena saatava Bitdefenderin haittaohjelmien torjuntaohjelmisto tarjoaa vielä yhden ylimääräisen suojakerroksen laitteen, tietojen ja verkon turvallisuutta varmistamaan.

Vaivaton käyttö
Liiketunnistin havaitsee lähestyvät käyttäjät ja herättää monitoimilaitteen lepotilasta. Merkkivalot osoittavat laitteen tilan yhdellä silmäyksellä. Uuden 10,1-tuumaisen kallistettavan värillisen LCD-käyttöpaneelin intuitiivisten kuvakkeiden ansiosta kaikki tuottavuutta parantavat toiminnot ovat vain kosketuksen päässä.

Vaivaton tuottavuus
BP-70C36-monitoimilaite tulostaa ja kopioi jopa 36 sivua minuutissa sekä värillisenä että mustavalkoisena. Tulostusta tai kopiointia ei tarvitse keskeyttää värikasetin vaihdon ja paperin lisäämisen ajaksi, joten tuottavuus ei heikkene hetkeksikään.

Sisäänrakennettu automaattinen kääntävä syöttölaite skannaa kaksipuolisia asiakirjoja jopa 280 kuvaa minuutissa 300 arkin erissä, joten suuretkin työt valmistuvat nopeasti. Lisävarusteena on saatavana arkin kaksoissyötön esto skannatessa ja LED-merkkivalo, joka muistuttaa käyttäjiä poistamaan alkuperäiset asiakirjat laitteesta työn valmistuttua. Tämä auttaa parantamaan tietoturvaa.

Sharpin sovellusportaali helpottaa etänä tehtäviä laiteohjelmisto- ja sovelluspäivityksiä. Näin varmistetaan, että monitoimilaite on aina ajan tasalla.

Vaivaton kestävyys
Ylivoimaisen ympäristöystävällinen suorituskyky näkyy pienentyneenä virrankulutuksena ja matalana TEC-arvona. BP-70C36-monitoimilaite on energiamääräysten mukainen. Monet ympäristöystävälliset ominaisuudet, kuten ECO-skannaus ja lyhyt lämpenemisaika, auttavat säästämään rahaa ja suojelemaan ympäristöä.

BP-70C36-monitoimilaitteen tuotannossa on hyödynnetty kiertotalouden periaatteita hiilijalanjäljen pienentämiseksi ja kaikkien osien kierrätettävyyden maksimoimiseksi. Käyttöprosessien haitallisia materiaaleja on vähennetty ja tärkeimpien osien kestoa parannettu huoltokäyntien tarpeen vähentämiseksi.

Pyydä tarjous tai varaa maksuton kartoitus


Voit myös soittaa meille suoraan:

010 2390 660

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietojen käsittely*