Jyväskylän Isännöintitiimi Oy

Asiakaskokemuksia

Hyvä monitoimilaite ja kattava huoltopalvelu tuovat toimintavarmuutta

K-S Konttoripiste on vastannut viimeiset viisi vuotta Jyväskylän Isännöintitiimi Oy:n monitoimilaitteiden toimittamisesta, huollosta ja ylläpidosta. Toimintavarmat laitteet ja ripeä huolto keräävät kiitosta.

Isännöintialalla kuluu paperia ja monitoimilaitteella riittää töitä

Isännöintialalla käy varsinkin keväisin kova kuhina, kun taloyhtiöiden kokouskutsut liitteineen pitää saada tulostettua ja lähetettyä ajoissa eteenpäin. Toimintavarma ja nopea monitoimilaite onkin tässä hommassa ehdoton kumppani.

”Paljon on puhuttu paperittomasta toimistosta, mutta meillä isännöintialalla paperin määrä vain kasvaa. Vain harvoihin taloyhtiöihin lähetetään kokouskutsut ja liitteet sähköisesti, mikä tarkoittaa että tulostus- ja kopiomäärämme ovat todella isoja. Lisäksi meillä on paljon käyttöä skannaukselle ja automaattiselle tiedostojen arkistoinnille esimerkiksi laskujen osalta”, taustoittaa Isännöintitiimin yrittäjä Jani Lehtonen.

”Olemme päätyneet siihen, että useiden yksittäisten pienempien tulostimien sijaan panostamme yhteen hyvään laitteeseen ja hoidamme sillä kaikki tehtävät. Monitoimilaitteemme täytyy siis olla koko ajan toimintavalmiudessa ja hyvässä kunnossa. Tämä asettaa oman haasteensa myös huollolle, sillä meidän kopiomäärillämme monitoimilaitetta joutuu väistämättä huoltamaan aika ajoin.”

Kaikki alkoi postimaksukoneesta

K-S Konttoripisteen ja Isännöintitiimin yhteistyö alkoi aikoinaan postimaksukoneen toimituksesta. Yhteistyö sujui sen verran hyvin, että kun Isännöintitiimillä oli monitoimilaitteen osalta sopimus katkolla edellisen laitetoimittajan kanssa, oli Konttoripiste vahva vaihtoehto.

”K-S Konttoripisteeltä luvattiin meille hyvä ja toimiva kone sekä laadukas huoltopalvelu, joten päätimme vaihtaa toimittajaa. Ja tyytyväisiä olemme olleet, he ovat pitäneet lupauksensa”, Lehtonen toteaa.

”Viimeiset viisi vuotta olemme vuokranneet Konttoripisteen kautta monitoimilaitetta eli käytännössä he tuottavat meille tulostus-, skannaus- ja kopiointipalveluja. Laitteen vuokran lisäksi sopimukseen sisältyy täysi huoltopalvelu. Näin tämä homma toimii meidän mielestämme kaikista parhaiten eli käytössämme on jatkuvasti ajantasainen laite ja saamme huoltokaverin paikalle aina kun tarvitaan.”

”Huoltopalvelu on todella hyvällä tasolla”

Tällä hetkellä Isännöintitiimillä on menossa neljäs K-S Konttoripisteen toimittama monitoimilaite. Laitevalinnoissa on keskitytty juuri Isännöintitiimin tarpeisiin parhaiten sopivan laitteen löytämiseen.

”Me kerromme mitä ominaisuuksia monitoimilaitteelta haluamme ja kuinka paljon tulostamme ja kopioimme keskimäärin. K-S Konttoripisteellä on sitten näiden tietojen perusteella valittu meille sopivin kone. Luotan heidän arviointikykyynsä ja ammattitaitoonsa tässä”, kertoo Lehtonen.

Lehtosen mukaan kaikki tähänastiset laitteet ovat toimineet oikein hyvin, mutta etenkin uusin monitoimilaite saa kiitosta hiljaisuudestaan ja nopeudestaan. Laitteiden lisäksi Isännöintitiimillä ollaan tyytyväisiä K-S Konttoripisteen tarjoamaan huoltopalveluun.

”K-S Konttoripisteen huoltopalvelu on todella hyvällä tasolla ja ennen kaikkea he ovat sisäistäneet meidän toimintaympäristömme ja tietävät, miten tärkeää monitoimilaitteen toimintakunto on meille. Jos meiltä soitetaan heille esimerkiksi laitteen vikatilaan liittyen, he kyllä osaavat suhtautua asiaan sen vaatimalla vakavuudella. Tarvittaessa heidän huoltomiehensä on ollut paikalla puolessa tunnissa. Ja jos vaikkapa varaosa joudutaan tilamaan, olemme saaneet korvaavan laitteen tilalle ja työt ovat voineet jatkua”, Lehtonen iloitsee.

”Olemme todella tyytyväisiä K-S Konttoripisteen toimintaan ja voin ilman muuta suositella heitä myös muille!”

Jani Lehtonen

Jani Lehtonen

yrittäjä

Jyväskylän Isännöintitiimi Oy