Kuljetusliike Taipale

Asiakaskokemuksia

Kahviautomaatti auttaa Kuljetusliike Taipaleen kiireisessä arjessa

K-S Konttoripiste on toimittanut Kuljetusliike Taipaleelle muiden toimistolaitteiden lisäksi kahviautomaatin, peräti kaksi sellaista. Pitkään jatkuneen yhteistyön yksi kulmakivistä on nopea ja ystävällinen huoltopalvelu.

Kahviautomaatista piristystä myös yön pimeinä tunteina

Kuljetusliike Taipale on liikuttanut kappaletavaraa ja elintarvikkeita ympäri Suomen jo vuodesta 1946 lähtien. Uusi terminaali nousi Keski-Suomeen Laukaan Tiituspohjan kupeeseen 2010. Uudet toimitilat vaativat uusia koneita, joista yksi muiden joukossa oli kahviautomaatti. Yrityksen ensimmäinen kahviautomaatti hankittiin kuljetusliikkeen terminaaliin.

– Yöllä kuljettajat saavat kahvit nopeasti, kun he tulevat purkamaan tavaraa terminaaliin. Ei tarvitse heti pysähtyä seuraavalle huoltoasemalle isolla rekalla, kerrotaan Kuljetusliike Taipaleesta.

Muutaman vuoden kuluttua uusi kahviautomaatti löysi tiensä myös toimiston käyttöön. Toimistossa perinteinen kahvinkeitin ja automaatti työskentelevät rinnatusten, täydentäen toistensa toimintaa.

– Useasti, kun laitat kahvin tippumaan keittimestä ja palaat myöhemmin hakemaan kupillista, huomaat pannun olevan jo tyhjä. Automaatista kahvin saa mukaan juuri silloin, kun sitä tarvitsee. Asiakkaalle kuppi kaksi akuuttiin tarpeeseen, Kuljetusliike Taipaleelta summataan kahviautomaatin hyviä puolia.

Tuttu huoltotiimi ja myyjä vastaavat avunpyyntöön ripeästi

K-S Konttoripiste toimitti Kuljetusliike Taipaleen kahviautomaatit. Yrityksessä on oltu tyytyväisiä K-S Konttoripisteen toimintaan, sillä toimistosta löytyy muitakin Konttoripisteen toimittamia tuotteita. Pitkään jatkunut yhteistyö ilmenee asioinnin helppoutena ja molemminpuolisena yhteisymmärryksenä. Tuttujen kanssa on yksinkertaisesti mukava asioida.

– Tarvittaessa voi soittaa vähän kovemmallakin äänellä. He tulevat korjaamaan pienempiäkin ongelmia, jos ei ite pärjää. Lisäksi he tulevat paikalle nopeasti. K-S Konttoripisteen palveluita voi suositella, sillä he ovat ystävällisiä, nopeita ja ripeitä poikia, pohdiskellaan Kuljetusliike Taipaleelta pitkään jatkunutta yhteistyötä.

Kuljetusliike Taipale