Suomen Vesiturva Oy

Asiakaskokemuksia

Salkku on ehdottomasti toimiva palvelu

Jyväskyläläinen Suomen Vesiturva Oy varustaa edustajansa K-S Konttoripisteen Salkuilla, joissa mukana kulkevat kompaktin kokoiset toimistolaitteet. Salkku-palvelussa yrityksen vakuuttivat helppous, toimivuus ja järkevä hinta.

Tehokkuutta toimintaan Salkuilla

Suomen Vesiturva on viemäreiden sukitukseen erikoistunut jyväskyläläinen yritys. Käytössä ovat nykyaikaiset, kustannustehokkaat ja asiakkaalle vaivattomat tavat hoitaa talotekniikan remontit. Samaa helppoutta ja tehokkuutta Suomen Vesiturvalle puolestaan tarjoaa K-S Konttoripisteen Salkku-palvelu.

”Yhteistyömme lähti liikkeelle vuosi sitten monitoimilaitteesta, jonka hankimme toimistoomme. Sitten kiinnostuimme myös myyntiedustajille suunnitelluista Salkuista. Aiemminhan meillä oli laitteita sieltä, täältä ja tuolta, ja kaikki oli vähän hajallaan. Nyt kaikki edustajiemme laitteet tulevat kootusti yhdestä paikasta. Tällä hetkellä meillä on käytössä yhteensä 20–30 Salkkua”, kertoo Suomen Vesiturvan yrittäjä Lasse Kurtti.

”Salkussa on samassa paketissa kaikki tarvittava, ja laitteita voi hallinnoida etänä. Tulostinkin toimii lämmöllä eikä musteella, joten sehän oli kuin nappi silmään”, Kurtti jatkaa.

Palvelu pelaa viimeistä piirtoa myöten

Salkut todettiin Suomen Vesiturvalla nopeasti erittäin hyödylliseksi ratkaisuksi, joka helpottaa yrityksen arkea.

”Kun meille on tulossa uusi työntekijä, niin laitan vain tilauksen Konttoripisteelle. He toimittavat kaikki laitteet, esiasentavat ne ja hoitavat esimerkiksi tietoturva-asiat jo etukäteen kuntoon. Kun uusi työntekijä tulee taloon, on hänellä heti kaikki työkalut käyttövalmiina. Salkku on ehdottomasti toimiva palvelu: helppo ja hinnaltaankin järkevä”, Kurtti toteaa.

”Salkusta on tullut myös edustajilta hyvää palautetta. Laitteet ovat laadukkaita, ja pienikokoiset tabletit ja tulostimet ovat heidän työssään tarpeen.”

Salkun ja ylipäänsä laitehankintojen keskittämisen tuoma hyöty näkyy myös mahdollisissa laitteiden toiminnan ongelmatilanteissa.

”Tuki on aina kunnossa ja tiedämme kenelle soittaa. Näinhän asia ei ole, jos kaikki laitteet ovat sieltä täältä hankittuja. Konttoripisteeltä hankituissa laitteissa tosin ei ole ollut pienintäkään vikaa, vaan ne ovat toimineet hienosti”, Kurtti sanoo.

”Konttoripisteen palvelu on kaiken kaikkiaan pelannut tosi hyvin. Heidän toimistonsa on lähellä meitä ja he tuovat tarvitsemamme tavarat suoraan meille. Jos tarvitsemme huoltomiestä monitoimilaitteelle, niin hän tulee aina joutuin paikalle. Myös puhelintuki toimii hyvin.”

Yksi linkki lisää suosittelijoiden ketjuun

Aiempien referenssien ansiosta Suomen Vesiturvan oli helppo luottaa Salkun toimivuuteen, ja nyt heiltä itseltään lähtee Salkku-palvelusta vahva suositus eteenpäin.

”Kun Konttoripisteeltä meille tarjottiin tätä palvelua, niin ei sitä tarvinnut kauan miettiä. Heillä oli esittää pari hyvää referenssiä, joten helppo siihen oli lähteä mukaan”, Kurtti sanoo.

”Suosittelen ja suorastaan vaadin, että muutkin käyttäisivät Konttoripistettä. Ja mitä salkkuun tulee, niin ehdottomasti muidenkin yritysten kannattaa hyödyntää tätä palvelua.”

Lasse Kurtti

Lasse Kurtti

yrittäjä

Suomen Vesiturva Oy