Tulostusratkaisut ja monitoimilaitteet

Tämän päivän tulostin on monipuolinen tehopakkaus, joka tulostaa, skannaa ja meilaa. Anna monitoimilaitteen hoitaa aikaa vievä ylläpito puolestasi ja keskity itse laitteen käyttämiseen! Automaation ansiosta monitoimitulostin tilaa itse väriaineet ja tarvittavan huollon sekä ilmoittaa kuukausittaiset käyttölukemat. Helpota toimistoarkeasi ja päivitä tulostimesi digiaikaan!

Pyydä tarjous
1.

Toimistotyöskentelyn asiantuntijamme neuvovat juuri teille sopivan monitoimilaitteen hankinnassa. Kun laitteen ominaisuudet vastaavat tarpeitanne, siitä ei synny työnkulun pullonkaulaa.

2.

Asennamme monitoimilaitteen ja tarvittavat sovellukset sekä autamme teidät alkuun. Kun monitoimilaitetta osataan käyttää oikein, on työnteko paljon helpompaa ja sujuvampaa.

3.

Vikkeläliikkeinen huolto-osastomme pitää huolen laitteen jatkuvasta toiminnasta (Jyväskylän alueella olemme vikatilanteissa asiakkaidemme toimistolaitteiden luona n. 2 tunnissa).

Muista, että monitoimilaitteen hankintaan kannattaa kiinnittää huomiota hyvissä ajoin – jo ennen kuin voimassa oleva sopimuskausi on tulossa päätökseensä. Me olemme kaikissa tilanteissa avoimia neuvotteluille ja huomioimme aina tilanteenne. Meiltä saat myös monipuoliset rahoitusmahdollisuudet laitteen hankintaan.

”K-S Konttoripisteeltä luvattiin meille hyvä ja toimiva kone sekä laadukas huoltopalvelu, joten päätimme vaihtaa toimittajaa. Ja tyytyväisiä olemme olleet, he ovat pitäneet lupauksensa.”

JANI LEHTONEN

YRITTÄJÄ | JYVÄSKYLÄN ISÄNNÖINTITIIMI OY

”K-S Konttoripisteen laitteissa on niin helppokäyttöisyys kuin toimintavarmuuskin tosi korkealla tasolla.”

REIMA SAUKONOJA

IT MANAGER | KOTISUN OY

Merkki

Kokoluokka

Väri/mustavalko

Arkkikoko

38 tuotetta antamillasi hakuehdoilla

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun

Ota yhteyttä